【紳士遊戲 Begins! 】《誤上了黑幫老大的情婦,我只好躲在中環的職場胡混》- 第五季:紳士篇

651 回覆
58 Like 8 Dislike
新年休更?
樓主做邊行
祝上位成功 cheers
多謝你係咁艱難嘅時候,都肯付出時間寫左一個咁好嘅故。好欣賞這個故的情節一環扣一環,好好睇。第三次留言讚你的插圖,令讀者更多想像空間。

仲有一話,記住要食埋亞Kim
加油樓主
祝事業順利
遲啲上位後再有更多空檔寫下一章
你呢個故真係好好睇
上面個巴打唔好quote文
卡西respect
多謝你嘅故不知不覺間陪伴咗我兩年
期待下一季
卡西 新年快樂
繼續食大波妹
感謝樓主,樓主加油
由頭一個post 追左幾年
支持,好睇
由第一個post追到依家真係好好睇
以前仲話樓主第五季出得散冇咁有娛樂性 真係唔好意思
加油
等第6季! 加油卡西!
加油卡西, 無論係現實定係小說的卡西都唔一定一帆風順, 不過只要好似小說入邊嗰個卡西咁堅持追女神, 應該都會有好結局
卡西唔好放棄,我地一齊頂硬上!
通咗晚終於追到
幾時屌kim同siri
中國臉譜囡囡 仲有冇下文?
好多謝大家呀今日晏啲會出虎年第一篇
等 ~
支持支持
祝卡西同大家係新一年
有個好嘅開始
支持
第二百四十話 期待.再會

失敗的結果不用多說亦知是不好受,但我沒想過竟難受到如此地步,我由比賽一開始時的大冷門變成一匹黑馬,之後被對手大幅度拋離後又因一口氣反超前而成為大熱門,繼而被霍奧斯列進 Hall of Fame,最後的總分卻諷刺地以七分之微輸掉,我的一顆心由平地衝上半空再瞬間墮進地獄,這種感覺讓我以為自己真的已經粉身碎骨了。

四處一片派對歡騰的景象,猶如在釋放催淚彈一樣,看在眼內竟令淚兒頃刻間就想從我眼眶湧出來,我容許自己落敗,但絕不容許自己落淚,尤其我正站在台上面向著觀眾,便迅速地抬高頭仰望「星宿館」的一片星空,連續深呼吸幾下,待情緒稍為穩定下來,再淒聲自歎一句:「阿 Kim,唔係我唔想幫你查 KS,但係我真係無辦法再行前一步啦....」
屌 唔係一早預左會輸?喊咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞