【紳士遊戲 Begins! 】《誤上了黑幫老大的情婦,我只好躲在中環的職場胡混》- 第五季:紳士篇

651 回覆
58 Like 8 Dislike
小朋友先選擇 要曬
小朋友先有做選擇
不過阿Kim唔就手梗係屌咗喺面前濕晒嘅修羅先 返轉頭再屌埋Kim
咁小卡西得一碌,就算3P都有先後啩
應該一齊含
第二百二十六話 月亮代表我的心

門還可以被我打開,代表 Isabella 依然完整無缺的等待著我,而當我離開了「牢房」的範圍,手錶亦可重新連線到大會的 Server 上,經過一輪同步,屏幕的顯示如下:

要同Isabella扑嘢喇
咁含完呢?
我簡直被哈爾仔的累積總分嚇得當堂「呀」的怪叫了一聲。

早就作好心理準備哈爾仔會反超前我,但怎也想不到他竟然會如此厲害,當跨越到「金星宮」之後便一直揮軍北上,現在正享用他的第四個「聖女」!
而且,哈爾仔在每一位經手的「聖女」身上刷出之分數都相當高,得分最低的「水星宮」也有 90 分,展示出他超凡的性能力和強勁的心理質素,年紀輕輕就擁有如此恐怖的實力,幸好在考核以外我們是好朋友,做他的敵人後果真的不敢想像。

如果哈爾仔能夠保持一貫水準,當完成「木星宮」後,他便會遠遠拋離我二百多分,剩低的時間亦不多,和輸定根本就沒差兩樣,或許,這樣可以令我專心一志去救人罷了。
Live左

而家出文越來越短,長返啲會好啲
邊想邊走,不經不覺間,終於都來到「月亮宮」的門前,當我推門內進後,看到床幔裡熟睡中的 Isabella,我才把心頭大石真正的放下來。

我一步一步走到 Isabella 的床邊,照著男男教的方法,舉起手中的「腿骨號」,用粗大的一端順序在她的腹部、胸部和頭部各扑一下,然後高呼兩聲:「蘭姆!」

幾秒後,生氣便逐漸恢復在 Isabella 的臉上,彎彎的眼睫毛微微連抖了幾下,雙眼就慢慢睜起來,一看見我登時「呀」的尖叫了一聲,再顫聲道:「你....你係邊個?」

我隨即意識到我臉上正戴著「黃先生」的面具,便立刻將頭俯低到 Isabel 的耳邊,再輕聲地道:「Isabel,係姐夫呀!」

「姐夫?」Isabella 當堂又驚又喜,再緊緊擁著我,笑道:「我都知你一定會嚟救我架!」
「我都知你一定會嚟屌我架!」
遲啲整翻個姊妹丼
這時 Isabella 身上只穿著一襲薄如蟬翼的輕紗長裙,根本跟赤裸的分別不是太大,一對分量驚人的豪乳就壓在我胸膛之上,惹得一直都在膨脹狀態的小卡西變得更堅硬。

「咦,姐夫,你收埋咗啲咩喺條褲度呀?乜咁硬嘅?」Isabella 奇道。

「咪....咪『腿骨號』囉....全靠用佢嚟救你咋!」我連忙推開 Isabella,然後隨手舉起「腿骨號」,以笑遮醜的道。

「『腿骨號』?」Isabella 一臉疑惑的問。
然後發現要出去就要屌到有條匙為止
之後,我便將「靜思維」的本質和解除的方法、「靈量大會」和「紳士禮」與及「覺知者」和「聖女」之間的關係,簡短地跟 Isabella 說了一遍。

「哦,原來要成為『君子黨』嘅高級會員,就要經過名為『紳士禮』嘅選拔,而參加『靈量大會』嘅『覺知者』,目的就係為『紳士禮』其中一項關於『色』嘅考核當中提供名為『聖女』嘅素材。」Isabella 點點頭道,我一說她就明白,果然是香港首屈一指的名校之學生。
加速加速
又唔記得時間

同埋唔係會旁述收聽咩?咁樣爆秘密都冇事
我又道:「知唔知你頭先嘅處境真係好危險架,喺你被催眠嘅期間,只要有任何人拍一拍你,你唔理佢係咩人係男係女,你都會喺不知情嘅情況下為佢主動提供性服務,如果我嚟遲咗、又或者有其他考生比我快一步嚟到,你隻豬就係咁先架啦。」

「我驚都未驚過,我知道姐夫你一定會保護到我!」Isabella 笑道,想了一會,又收起笑容反問:「不過,你咁一心一意嚟救我,會唔會令你攞得唔夠分,落選呢個考核架?」

我苦笑地搖一搖頭,歎道:「我被對手拋離成二百幾分,一個『聖女』滿分都係得一百分之嘛,仲點追....算啦....」
報恩、報恩、報恩
唔以身相許報救命之恩實在講唔過去
呢條女就係3倍分果條, 然後卡西一炮就贏左
夫人以「無為而治」去創立「高跟黨」,其實都係喺佢身為「騎士」嘅丈夫學返嚟,你應該會慢慢感受到「君子黨」喺背後支配呢個世界,都係一直遵從「無為而治」嘅管治理念,所以就算修羅混入嚟搞破壞被人捉住咗,君子們唔會攞佢命,仲將佢變成遊戲嘅一部分就可見一斑

用圍牆去管一個地方,牆內嘅人總有一日會組織起力量將圍牆推倒,反而以無形嘅自由去管一個地方,你就會發現,無論你點反抗,原來都無辦法走出管治者無遠弗屆嘅絕對掌控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞