【紳士遊戲 Begins! 】《誤上了黑幫老大的情婦,我只好躲在中環的職場胡混》- 第五季:紳士篇

651 回覆
58 Like 8 Dislike
「姐夫,我記得香老師曾經講過,話我係今次『靈量大會』中嘅首席『覺知者』,咁你喺我身上可以攞到嘅分數,係咪會比一般『聖女』為多架呢?」Isabella 再問。

對了,首席「覺知者」不就是「神.聖女」嗎?根據「色」之考核的規則,「神.聖女」是比「聖女」能拿到多三倍得分!

要勝過有「神」一般表現的哈爾仔,此刻唯一可行的方法,就只有靠「神.聖女」!
唔係唔屌呀?
點解Isabella會叫卡西做姐夫?
太耐了,唔記得曬啲細節
好似係當初個𡃁模乳神扮同卡西係情侶呃過啲傳媒 Isabella係個𡃁模嘅妹 所以叫卡西做姐夫 有錯請屌
屌得未
真係太耐了
重甜
「無錯,你提醒咗我,你的確係呢場比試中最關鍵嘅『神.聖女』嚟,你嘅一分等於普通『聖女』嘅三分,之不過....」說到這裡,我便皺起眉頭欲言又止,因為要得到分數,Isabella 就必定要達到一次性高潮才可以,試問身為她老師的我,又如何當著自己的學生把這無禮的要求說出口呢?

這個時候,Isabella 突然站起來,雙手繞到背後將縛在脖子的繩結輕輕一拉,那件連身長紗裙便沿她的肌膚輕柔地滑下來,並掉落到地上。

我呆了。
快撚啲破處!
正解

詳見一零二同一零三話:

【將埋藏在校園的驚世大秘密揭開】《誤上了黑幫老大的情婦,我只好躲在中環的職場胡混》- 第三季:學園篇
https://lih.kg/mxhhpxX
#261 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
我雖然在「拔道」地牢曾經看過 Isabella 的裸體,但想不到近距離看原來會是如此的震撼。

眼前兩團雪白光滑的巨大乳球簡直飽滿到極點,沒有胸圍的承托竟亦絲毫沒有受地心吸力的影響,仍昂然挺拔的聳立,隨急速的呼吸在一顫一顫,恍如她的第二和第三個頭咄咄地逼視著我似的,與纖幼的腰肢和豐盈的臀部構成誇張的凹凸曲線,望上去的每一秒,都強烈地衝擊著視覺!

這是一個中六生能夠擁有的身材嗎?
扑啦 好悶啊
一係你儲多d先一次過出啦
半日出一段咁 追看性低d
一有空檔就寫,寫好一段就po一段,係我用嚟迫自己唔好多諗,要繼續勇往直前咁連載落去嘅方法,因為文po咗出嚟就無得改,我亦只有一直寫落去

我認同任何方式都有好有唔好,我都明白咁 po 文可能會影響整體追看性,所以每當完成一話,我會放上fb同卡西專頁,想一次過一集咁睇或重溫嘅朋友,可以瀏覽以下網頁架

Facebook: facebook.com/iamkasai4
卡西專頁: iamkasai4.com
睇黎要著番褲先
只聽見 Isabella 道:「請你令我成為女人。」

我深深吸了一口氣,拿出僅餘的理智,把視線抽離開那副觸目驚心的魔鬼胴體,再堆起生硬的笑容,道:「其....其實你唔需要咁做架喎....要幫我攞分....你自己搞自己都得架....你....你唔會無試過啩?哈哈哈!」

Isabella 踏前一步,神情楚楚的望著我,道:「自慰我時時都有,幻想嘅對象仲係你。」

我很早已感覺到 Isabella 對我有愛慕之情,但想不到她竟然連自慰也想著我,實在太令我受寵若驚。

雖然我不是沒有跟學生鬼混過,但 Isabella 還是 Rionna 的妹妹,所以我仍充滿猶豫,道:「你....你唔只係我學生....你都識叫我做姐夫啦....即係我嘅姨仔....我....我哋唔可以架....」
腥些!!!!!!
「自慰我時時都有,幻想嘅對象仲係你。」

呢句不得了
甜到糖尿病
推下先
「你哋一個二個唔好再當我細路女喇!」Isabella 吐了一句,隨即伸手往我雙腿之間的小卡西摸上去,再質問:「你頭先話頂住我嘅係『腿骨號』可以呃到邊個?你用『腿骨號』扑完我,其實你呢度都想扑埋我嘅,係咪啦?」

我無言以對。

「我知道家姐好鍾意你,所以我專登叫你做『姐夫』,係希望自己唔會再對你有非分之想,點知最後我都阻止唔到自己鍾意咗你,之不過我亦好清楚我唔可能做到你女人,所以我只有一個願望,就係希望可以由你令我成為女人。」Isabella 再以哀求的聲線,道:「容許我任性一晚,我唔會講畀家姐聽架,好唔好?」
由「色」之考核開始以來,我在「土星宮」和「太陽宮」遇到兩個「聖女」都忍得住「過門而不入」,直至來到「月亮宮」,Isabella 不僅甘心獻出一副蕩魂蝕魄的曼妙肉體,還奉上一番真情肺腑的由衷表白,我非草木,更非聖人,我怎可能不動心?

想到這裡,Isabella 一雙火熱的嘴唇忽然之間已印在我嘴巴之上,再伸出舌頭,肆意地在我乾涸的口腔內亂翻亂拌,另一隻手則拉下褲鏈,並把早已堅硬如鐵柱的小卡西掏了出來。

我明白了。

這是我的「紳士禮」,也是 Isabella 的「成人禮」。

(待續)
樓豬加油 用你自己嘅步伐寫文先出到好文
識食一定食細妹

這是我的「紳士禮」,也是 Isabella 的「成人禮」。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞