[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
唔怕啦
最怕嫁錯人到時離婚仲煩
我相信大把人係無相處過就覺得難頂
簡單啲嚟講見人樣衰就覺得難頂
點解咁多連登仔覺得要降低自己要求為左結婚而結婚
我係男既,我同身邊好多同事
大家二十三十幾歲,有男有女都覺得
反正我自己又唔係搵唔到錢,每個月幾皮野
自己一個生活綽綽有餘
咁點解我要特登因為要結婚呢個目標,要降低自己目標而揀個唔太鍾意既
我個ex 係條街度發癲大叫
然後打我 係我面前整爛我一樣好鍾意既野
之後我谷鳩氣捉住佢 報驚
佢就話 你都唔係男人黎 咁小事都要報警
仲有次借左我幾萬蚊 講好左要還 然後嘈交就反口話唔會還
仲話係男人都唔會要條女還錢
啲思想扭曲到咩事都好男人都唔可以反抗同追究
先叫做尊重女性

後來越屌越古怪同佢分手先識得珍惜我

我睇得出樓主同我ex都同類架啦
其實唔介意單身既唔結婚真係完全冇問題
但樓主又要怨嫁唔出又要要求高就係佢自己既問題
其實就應該唔少同唔難 但我可以肯定
尊重女性唔係上面講咁
而係做佢奴隸任得佢好似個baby咁先叫尊重女性
係可以揀
但有幾多個結左婚仲會叫miss
同埋政府通常落埋老公姓先會叫mrs
女人眼中的正常男人性格

即係MK仔
條女嫌你咩先?
人工低?
我男朋友就係,覺得真係好基本,
乜原來咁多人冇
Mr left
睇你寫野都覺得你係男人
起埋底原來真係男
你個Ex係咪有精神病,
點解咁恐怖你都頂到一排,
好彩你早走早著。
咁講嘢同乜原來咁多人要戶外工作有乜分別

再講啦
有呢個條件又未有著落嘅更加少之又少
有啲靚既一係一早比人mark哂,一係釣金龜
我開始懷疑依個社會有唔少依種女人

我估佢搵到真心愛既人就唔會咁放肆
係真係好撚多依類情況平時比人po上fb/ig都見唔少啦 甚至一兩個月唔埋仲上埋報
兩個月前就有條港女係巴士無理取鬧 上個月就有兩條港女係地鐵打架依埋癡線港女真係為數不少 佢哋仲要覺得自己冇問題個下先死

就咁簡簡單單一個最基本既要求都睇下可以foul走幾多自命正常既男人
又要解釋又要舉例說明個D,你要得人解釋已經代表你被foul左
即係因為閪人多我地就要屈服撰閪人,唔低頭就係我地問題
其實唔洗解釋
依啲真係基本野 好多人都做到
但點解你仲未拍拖? 因為你根本都唔係剩係要咁簡單
見到你剩係覆啲讚好你既留言就知你自我中心
唔會聽到唔想聽既野
現代人 你估仲係連登仔 小農社會思想咩
自己揾到錢 洗乜仲要靠男人
又大把人不會生仔 唔一定要結婚的
你舉個例都舉錯
聽條女意見 = 唔老奉條女做晒d家務?
咁條仔做晒d家務條女仲多多意見點計?

男子氣慨=見義勇為?
咁條仔會見義勇為 但平時生活咩都冇所謂冇主見
條女叫佢行佢唔敢企仲算唔算有男子氣概?
睇呢到就知
講親搵對象都係女士不斷提要求
倒不如檢討一下自身係咪溫柔體貼冇公主病
做到呢樣都唔愁冇仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞