[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
所以揀樣揀身型根本無分男女
係,真
你又勾起我啲傷心事
識條港女三十頭
搵仔先問人家底, 冇心買樓既唔揀, 肯一齊供但唔肯俾首期, 層樓要有佢名, 地點要好近佢屋企, 條件唔到就唔考慮, 同佢講道理就發脾氣
呢D女我心諗抵你到而家都冇人要
笑撚死
唔結婚=有問題
依個concept on9到極致
你不如話不孝有三 無後為大
唔生仔啫係對住祖宗十八代
佢揀樓定揀男朋友?
搵洋腸/黑腸
駁唔到
你呢個思想真係好恐怖,隨時爆炸。
係~除非你另一半好有錢或者你想生仔

如果唔係點解要結婚

結婚後生活咪又係要公一份婆一份

分分鐘慘過自己一個....經濟唔自由咩

唔好人結就急
真 我有friend 四十幾 keep得幾好又靚,話佢後生十年都得
咁多年黎一直有拖拍,又多人追,本身又唔想結婚生仔不知幾free
最緊要清楚自己要咩 唔好想結婚嘅就扮到唔想,唔想結嘅就夾硬結 好on9
呢到以無人性為榮
緊係啦

女孩子都香香的

點可以掂搭個臭男人
我都想知, 未搵到已經成日諗緊第時離婚後D家產點分講講下又驚蝕底
講多兩句佢就開始港女上身, 明明眼尾D皺紋已經出晒黎
我心諗有咁既條件既男人揀廿歲女扑扑脆都唔揀你啦
D老港女我都唔明佢諗乜
grad左好多年嘅老野 收收皮先
咁樣係對女人好,未必真係尊重女性

兩件事唔同,好多中坑都對老婆好好架,見到啲後生女做靚模做夜場咪又係覺得人地做雞,覺得女人難堪大用、上唔到大檯,適合係屋企湊仔唔應該拋頭露面,又係咪現代意義上既尊重女性?

係街見到偷拍會阻止,遇到危險會保護條女,乜唔係每個人都應該要有既勇氣同道德責任來?任何一個well educated既人都應該要有能力做到呢件事先岩,點解要將件事格硬定型為男子氣慨?乜正義感同勇氣唔係應該係一個成年人應該要有既良好特質來架咩?

定係呢種道德責任應該全部都由男性負責,而女性係呢啲情況只能夠充當被庇護既角色,咁你係咪imply緊其實女性就係係社會處於弱勢,理應要被男性保護?

咁樣咪強化緊第一段講緊既野,就係你將自己放係弱勢角色,男人係對你好阿,咁樣佢又係咪真係尊重你?
月入高call g 算啦
除番開一Q 一定平過俾家用同分身家
我係指我有連登仔fg level 50k姐 唔係話我fg
題目都講緊30歲啦 點會係fg
好多,,,,
d 仔年紀大d 就會要番肉地大波妹
肥成點 同幾高先
其實都係緣份問題⋯同埋,無論男定女,都對理想對象有要求架啦,姑勿論自身條件如何。
講真,男人一樣想要女人樣靚身材正,係咪先😂😂😂。
最近識既新一代女性已經係講緊 就算想要bb 都唔一定結婚
認同,
禿頭係遺傳問題😂,佢自己都吾想,但肚腩真係個人問題
靚既公主機會一定大過醜公主好多好多
好多2X 歲比40歲溝到, 貪佢有事業成熟穩重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞