[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
咁你真係錯啦

同錯的人一齊 比起自己一個更孤獨

個感覺有d似 自己睇住一大班fd玩 明明自己都係其中一分子 但大家笑得愈開心,自己愈抽離
我有朋友就係放低身段 而家仔都生埋 已經恨錯難返

當年已經覺得男方性格唔得 但礙於趕30大關 ,男方樣貌 收入算正常,就是但嫁左

小朋友岩岩半歲 已經想日日離婚

佢已經將人生成個重心放係小朋友

問題係小朋友會大 慢慢有自己社交圈子 而家12,3歲已經唔會再理你

隔離個件唔係自己soulmate, 日子點過啊
啱哂三種有幾多先
宜家單身率愈高
仲要未計其他
上面好基本上姐
冇緣咪做定老姑婆
所以長遠單身gg
中途轉基仲好
完全唔理解人講乜,用九唔搭八嘅回應罵人。
請咪埋,繼續活响自己嘅仇恨世界內,但唔好出嚟害人。
魔巴生咗幾多個咁巴閉比細佬學嘢
我覺得佢好似當年學術台烏大龜咁
身邊有高質既30歲都大把人追未簡定
關咩事 男女咪一樣
男人識唔到女都話港女西 難溝啦
千祈唔好為結婚而結婚

呢幾年見身邊有啲人懵盛盛結咗婚之後過得仲差過以前單身嗰陣 佢哋都係人到中年求求其識個人冇耐就一齊 結埋婚

未至於話要結婚之後突破階層點點點 但起碼都唔好越過越差吖

同埋搵另一半真係要留意佢爛唔爛賭 就算佢話佢買股票你都睇下佢買咩 如果玩槓桿 鍾意以小博大嗰啲都要小心 不過買正股都有機會蝕嘅
呢度有個180嘅男仔想搵姐姐拍拖
一向都係
有撚有閪就去馬??
單身率愈高同經濟 教育 社會因素有關多d
20中都已經好多女仔封哂盤
本身以為香港人係遲婚,點知身邊個啲有拍拖都幾乎封哂盤
Me 不過就30 歲
貨物定價太高 咪賣唔出囉

賣咗咁耐都未賣得出 自己唔識反思下?
https://youtu.be/Hh4w53RNozU

睇完就明

你設一啲所謂「基本」條件 其實已經已經篩走左大部分男人 呢個世界邊有咁多「好」男人
LM
但係你係草咋,最後都係無人想食老草
我諗都睇人既
我依一刻唔太在意要結婚 所以會一齊
但一去到結婚組織一個家庭既考慮就會變得好現實 應該唔會揀佢結婚
咁佢姐係個陣係睇樣睇錢囉 , 性格唔得 收入同樣子正常都無用LA
佢地所謂既條件,就係趕走好多人
我唔知係唔係節目效果?
如果反返轉男揀女
Set 一d 條件,又會唔會太過份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞