[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
老老實實,男方女方如果要求係正常,樣又正正常常,咁大多數都30歲都已經拍左施/結左婚,仲有啲仔都生埋啦

樣又唔正常、要求又特別高、性格又特別奇怪,咁都想拍拖/結婚就難啦…

以前有個大學女同學,本身都肥,塊面仲要同欣宜差唔多橫,事業上係就係好有成就入到ibank 做,但係就要求對方高人工過佢啦、要每逄任何一個假日都送花+彈琴比佢聽、成日幻想自己係公主、希望自己男友/老公唔洗騎白馬、但最少都要住住駕名車去接佢放工(日產車唔要、最少Audi Ben屎 或BMW)…至於性格同欣宜一樣覺得肥係冇罪、覺得全世界既人都係因為佢肥而冇/好少男仔睇得上佢

原本之前有次聽到佢拍拖拍到談婚論嫁,佢就出值大學同學聚會就係咁「唔覺意」地show 佢隻手上既戒子出來、不停閃下閃下、係一大班人面前樣下樣下,直到有人話隻戒子都幾靚先停手….

個樣就其實同之前昆啲毒男係太子樓上cafe 食貴野既Karen 差不多水平…

大家覺得有冇問題?我作為一個男性,我就算孤獨終老,都唔會想同呢一類人一齊啦…

所以有時,所有要求一切正常,拍唔到拖/結唔到婚既機會真係唔高
同埋我仆街啲講句
條街大撚把MK拖撚住靚女又點解

知唔知點解咁多人有處女情意結,特別係A0特別多

係因為搵個非處嘅埋單代表只能執人地唔要嘅,係競爭失敗嘅感覺
呢啲感覺對於努力嘅人係好侮辱,特別係你想像到如果上一個係不思進取嘅MK仔,你就會更加覺得係咪自己比唔上啲咁嘅人

所以唔好話連登仔仇非處,根本有自尊,上進,鬥心嘅人都會或多或少有處女情意結
mk仔有一個共通點
就係有自信
係 無知既自信
但係啲女受
重有瘦 識打扮
MK其實都未必識打扮
係好撚有自信咁整埋啲誇張野啫
一放埋去啲專業造型師身邊就知唔係識打扮
睇緣分啦,你做乜e個世界都總有人唔滿意,就算你選擇fulfill社會期望,當你30歲趕住投胎咁周圍識人最後搵到個人結婚,唔一定過到成世,可能會好痛苦,唔係話識到就識到真命天子架,有得急既咩
我橫點掂睇都唔覺得公平
當條仔講嘢斯斯縮縮 尷尷尬尬咁 又唔望人 冇眼神交流
你係女第一印象都差啦
相反mk仔一黎就同條女懶fd咁吹水
自然有話題keep going
加上漁翁撒網方式 遲早有女上釣

之後比人中出即飛又話冇好男人
你有自信自然講野大聲啲啦
唔理邊種自信
咁始終有女係高質
做人謙虛唔等於冇自信既
都成日見d女要外協,身高185,出到黎成架坦克車
非常同意
冇可能唔俾正評啦
B女你點解決性需要?

定係未享受過?
你個故事係點?
叻女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞