[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
好慘
本身價值觀已經夠用
再唔係寫返哂三種出嚟都得,唔係下下簡寫縮埋就叫好
可憐
計埋外庸先係
鄧兆尊都係
屌 好中
呢d 係最強男人添la
同埋靚仔同有時間陪伴
人係要有危機意識,你唔比limit自己以為冇事,點知全世界都結哂婚,得你未,咪成為異類比人拆斥。
女性圈子鐘意互相吹捧
劣質貨都變到好有自信
呢樣係男性圈子係見唔到
最大你大隻就讚你大隻 係咁多
你娶埋d阿婆law
部份同意ching 嘅意見,我確實係想講埋父母嘅人生觀和世界觀,只係唔想太冗長,同埋依啲觀念唔係重點,所以先用三觀兩字去過渡,亦唔係下下都詳寫先叫好,視乎個別情況而定啦。
靚女係用錢keep 唔係用錢堆砌

靚就靚 唔靚就係唔靚
西性格幾靚都無用
化妝都得嘅
中學一大堆普通到不得了嘅靠化妝都唔同哂
三觀不正為2007年8月中華人民共和國教育部公布的171個漢語新詞之一。「三觀」一詞及概念由時任中共中央總書記胡錦濤首提,強調以正當的「事業觀、工作觀、政績觀」新三觀,來將先前的「世界觀、人生觀、價值觀」具體衍化來反腐新成效取信於民。
唔靚,係有得整容嫁
同屋企人住公屋囉
嫁唔出又點
搵錢最實際
點解鳥會相信自己識飛?
係因為佢地有習慣飛到嘅經驗
就算練到幾強而有力,未飛過嘅鳥都一樣會驚
你而家唔驚係因為你習慣咗飛

跌過傷過嘅唔驚先唔正常
特別係用越用力但跌傷嘅人,先更加恐懼

同埋成日講更好就得,只會令唔得嘅人懷疑自己
所以我先點解話你地仆街
你地心地可以好好,但無意中可以係傷人傷得最深嘅人

Anyway都多謝你嘅嘗試,但你講嘅野我以前都係咁諗,that's why我覺得你好運
對於一直努力嘅人,「盡力」呢兩個字好恐怖架
未做到死都會覺得係自己唔夠盡
到最後就會覺得係自己「盡力」都做唔好係自己冇撚用先搞成咁,連最後嘅自尊都摧毀埋

呢啲說話講出口好易,但傷咗人都唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞