[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
其實只要唔好嫌人地人工低唔靚仔悶嘅我諗正常嘅女仔都應該唔難搵到另一半
與其拗尊重女性vs有男士氣慨可唔可以並存,不如先定義下咩叫男士氣慨
所謂男士氣慨,你係expext佢任何時間都好man,定係佢都有軟弱既一面,會想嗲你依賴你咁樣?
30歲後靠既係自己既努力同a small loan of 1 million dollars from my father
准大魔法師入黎笑下各種神論
我諗最大問題係靚仔
身邊啲靚女嫁得出無一個揀靚仔咁濟
當呢度無人拍過拖?
你個兩個條件 背後收埋一堆隱藏要求複雜過拆炸彈呀

留名學野

但....乜有體臭都約到女仔出街架咩
點解一定要嫁
利申 巴打
因為自己身為男人嘅諗法係
點解一定要結婚
想知絲打講下 點解30歲一定要嫁
唔靚仔但有錢
Ching, 競爭,總有人贏、有人輸,贏咗又唔駛特別開心,輸咗又唔駛特別傷心,因為塞翁失馬,焉知非福,贏咗卻招禍,都係輸,輸咗但贏咗友情,亦叫贏,全憑你自己嘅心態決定,正如范仲淹嘅名著《岳陽樓記》所講:「不以物喜,不以己悲。

另外,我想分享我嘅人生座右銘:
凡事,盡力而為,問心無愧,順其自然,知足常樂。
所以我咪話你地只係好彩在破產前賭贏咗
一早講撚咗啦

想有個家庭同小朋友
太大年紀生b對媽媽同小朋友都唔會係太好
唔撚啱聽
人生而來就係有一大堆苦
但你班友就逼鳩人要樂觀正面做咩啫
其實唔識表達自己真係比較蝕底
男女都係
同埋自我中心都係死症
如果嘗試將同樣既條件換成女人
會發覺依個女人唔存在
30歲都唔急就應該本身都唔係好急ga啦
我係由零開始然後變成一,當中有無數個失敗,每次失敗都會諗下次點樣再做好啲,令自己成長,都已經習以為常啦,最後學會提升自己嘅價值才會吸引相樣價值嘅人,正如鳥兒飛得高站在樹枝上但不怕跌落嚟,因為相信樹枝嘅穩陣? 唔係呀,係相信自己強而有力嘅翅膀呀。希望鼓勵到ching 你。
Ching講得幾好
之前大陸有個地方官員俾人揭發佢有成百幾個二奶
仲有成條二奶村俾佢啲二奶住
現代嘅生產力同古代唔同
依個時代冇一夫一妻制既話冇權力既人唔洗旨意娶老婆
基層要權力既唯一方法就係做狗
自我中心即係拒絕溝通,或者控制其他人要跟佢果套思想。 依啲好難頂。
香港一夫一妻制,唔使擔心
祝巴打搵到一個情投意合嘅好老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞