[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
係 所以先話唔係必需
因為就算有齊老豆老母都可以無父母愛
而工人帶大既細路 係呢幾十年黎講已經係正常現象黎

生b最緊要都係有錢有資源
父母愛呢啲都係睇老豆老母會選擇要點樣撫養個b

當然最仆街既就係無錢無條件無另一半自己都未照顧到自己 就唔小心比人搞大左個肚然後堅持要生個b出黎
你連回緊你post既人係男定女都未搞清楚,點解可以咁武斷,係咪係你世界入面所有野都咁簡單,幾羨慕
因為連登仔仲係思想守舊
正解
支持唔要埋單
太離地喇 有家底溝佢又厭人地樣衰 冇得救
有冇大約既數?
咪繼續怨婦去諗世界唔跟住你走,是男是女入面無關聯
好多時候女人直頭唔知自己想要乜,講乜,都係跟情緒走

講道理要揾soul mate男人其實最了解男人。而且理性溝通,唔駛投入情緒,慳好多精力。
冇十萬八萬都唔得
點肥法先
係有肉地定真係肥妹仔
就算肥妹都唔一定無人要架喎
一方面好想出pool 但另一方面又驚俾唔到幸福人 浪費對方時間

利申:就嚟30 A0
實際上你係咪真係果種小女人on99妹,男朋友話乜就乜,叫你行就行企就企,男朋友征服左你啦,所以嘈交既時候你就會一泡眼淚咁粒聲唔出比佢鬧果種?

實情係點得你地兩個自己知,但當你係自己選擇用咩態度去面對自己男朋友,係你想嗲下溫柔下,而唔係認為自己一定要嗲啲溫柔啲去相處,係段關係你已經有哂主導權啦,咁樣唔係強勢坐上把位係咩

上面段野明明講緊一段關係男人要用到慕強同階級心理先吸引到女人係好撚扭曲既事,咁你唔係就係證明左男人唔需要絕對強勢,亦唔需要征服一個實力較好既女人,都可以相處得順利同開心咩,jm9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞