[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
30歲都未食糊就掟牌啦仲甩
屌男人大把30 A0啦

大把engine佬單身狗 月入又高

係你哋鍾意mk 仔
30歲又點呢
好多
可憐之人必有可恨之處
男女都一樣

如果係從來冇呢種追求。冇問題
求不得嘅話,一直怪罪他人冇賞識自己,唔檢討,祝你好運
唔緊要啦
你都凍咗咁多年啦
10分有8分就要接受啦
邊有人完美
係咪又要有錢 又要有外表又要風趣幽默
㨂個錫你既好過啦
佢自己講左又要男子氣慨又要專重女性咁自相矛盾既要求啦
跟住又要個樣順眼又要唔可以太窮
真係抵佢嫁唔出
專重女性 又嫌人冇主見冇性格
有男子氣概 又嫌人大男人唔聽人意見

做埋你肚入面條蟲好唔好?
我有玩開交友apps 專揾30歲前後嘅女人 原先以為佢哋會急住揾伴侶 會進取同積極啲 但我發現事實完全唔係咁

其實係咪真係咁多女人唔介意單身到老 定係寧願單身都唔想做cheap自己 點都想男人主動多啲呢?

樓主自覺自己外貌水平點先 雖然心地好嘅女人好多 但樣唔啱自己心水嘅話 男人都好難會主動approach 樓主有無主動追仔先?

雖然唔睇樣嘅男人好少 但亦有唔少為咗有家庭而妥協降低要求
預到好似你咁咪喊三聲
我係男人都覺得上面兩樣嘢其實可以同時做到
係你一味推到個spectrum去極點
性格問題多
好似我咁即係點?
岩呀 兩樣野係可以並存
不過好多三十歲嫁唔出既女人鐘意係spectrum極點諗野
男友同我都暫時未有結婚意慾,未嫁得出
身邊幾乎結晒婚
另一半是我們生命中最親密的家人,同邊個結婚係人生唯一個可以選擇家人嘅機會,當然要十分小心咁選擇啦,有合理要求係好正常,反而我覺得工作忙碌、圈子太細、難入高質素嘅圈子(首先自己要係高質素)係現代都市人要面對嘅一個普遍問題,由有感覺而相識到拍拖了解中再步入婚姻修作正果嘅時間、金錢和精神成本太高,一旦揀錯咗就難捨難離,係人都知道要及早忍痛止蝕離場一個人更開心,但發生喺自己身上就變得好難做決定。

高質素嘅對象係好稀少,非常難遇到。我覺得未遇到另一半之前,要好好愛自己,令自己更優秀,將自己喺最好嘅狀態迎接另一半嘅到來。如果成日覺得自己搵唔到畀自己幸福嘅人,咁不如自己先成為畀到另一半幸福嘅人啦。我相信咁樣可以令人眼前一亮,花若盛開,蝴蝶自來。

不要去追一匹馬,
用追馬的時間種草,
待到春暖花開時,
就會有一批駿馬任你挑選。

我身邊有咁嘅女仔,樣幾靚,而且好多朋友。
因為差唔多所有哺乳類動物雌性都係慕強。所以女仔潛意識都會係咁,佢哋未必係睇唔起一啲低級過佢哋嘅男仔,我諗佢哋係因為真係冇感覺。
我身邊有咁嘅女仔,樣幾靚,而且好多朋友。
因為差唔多所有哺乳類動物雌性都係慕強。所以女仔潛意識都會係咁,佢哋未必係睇唔起一啲低級過佢哋嘅男仔,我諗佢哋係因為真係冇感覺。同埋女人冇咁需要男人。
好多咩未嫁咩
見好多25 26已經拖住個B周圍去
拒絕食屎,由我做起

樓主我支持你

利申:男
多呀 我就黎喇
食得完餐飯都幾勁
我識果啲應該無10個都有8個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞