[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
我對30歲未結婚嘅男人同女人都冇乜點睇
講真邊個得閒理人吔吖
其實寫得幾勵志
自己都幾鐘意人地諗野積極
咁你覺得高質素男人既定義係咩?
又或者要有咩條件
想聽你講多小小
30先高
樣身高職業 錢樓車後續啦之後先會知
20有feel就得 樣funny重要啲
咪係
或者人哋真係同啲對象無火花
火花唔係話一個人願意去擦就有,其實都好講時機、氣氛、夾唔夾
神女有心,襄王無夢嘅故事大有人在
係呢度講岩feel原罪黎ga

已經假定左我地女仔係又貪錢貪mk仔,根本講乜都冇用,都費時覆

男女相處邊有得白紙黑字講要求,連講句再夾都覺得我hea你,骨子裡又係覺得我地要求係米8有車有樓幽默感乜乜乜,其實只係你對女性同對自己冇信心,自己諗下點解女神唔揀你啦

真係講feel ga
你一開始剩係講男子氣概同尊重女性
而家又講啱feel呢啲咁浮嘅嘢
變幻無常
明你點解冇人要啦
我引用朋友既說話
講 feel 即係要靚仔 / package 好啦
(至少係你眼中係)
其實大家講嘅正常即係中上
就算真係正常,當正常係指全世界7成人都有

樣、身高、學歷、性格、工作
每項要正常,0.7x0.7x0.7x0.7x0.7
過晒5關得16.807%人有
你就知呢個正常係好高要求。唔係正常
識唔少 30+ 都單身/無結婚既女仔
不如我總知一下點解

1. 郁啲就話無 feel
可能野都講唔夠兩句,街都未點出過

2. 呻無男仔追
唔係無,只係睇唔上眼,亦都無耐心去了解人
完全根據第一印象就知係咪 mr right

3. 外協
男仔鍾意後生,三十歲男仔唔肥你都偷笑啦。要求靚仔唔係無,但人地大把選擇點解要揀你

樓主中左幾多樣
唔好踢爆佢地,佢地已經覺得自己要求好低架啦
feel 應係*0.1
其實肯keep幾多歲都有拖拍
夠鐘就衝去結婚就最on9
閪真係咁痕?好想生仔?
你再扮女人……
最緊要自己知點解要咁做
日本都有牛郎啦
關心條女都大把錢送畀你洗
其實好難一概而論
如果個男/女得4分,要求7分係高
但如果男/女係好優秀嗰啲,7分就低
最重要係自身條件
諗返起之前一個叫不死鳥既牛郎
條女迷佢迷到做雞養佢
咩叫「嫁得出」
標題前設左女人一定要30歲前嫁出去
現代好多人都唔想結婚,兩個人一齊開心就好
或者一個人自給自足 有咩問題
唔結婚就垃圾
基於咩理論
女人30 除非你好靚
如果唔係男人寧願揀18 22
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞