[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike

其實大家都冇錯,雖然肚餓未至於食屎,
但要求高d, 咪遲d / 難d 嫁得出囉
你要求低d, 咪早d / 易d 嫁得出囉

未嫁得出係有原因,搵唔搵到原因係重點

港男識唔到gf會覺得自己窮矮柒毒
港女嫁唔出會覺得係港男窮矮柒毒
優秀既女性,不需要將就。
No details?
錯撚哂
自我中心 好難同人相處到
三觀 代表 價值觀、人生觀、世界觀,請問ching 你為何叫人唔好用三觀依個詞語? 莫非ching 另有見解? 鄙人不才,請賜教,洗耳恭聽。
咁如果所有野都好夾 但係無車無樓搵20k
係咪一樣唔會簡佢?
靚女多數嫁有錢仔/至少中產
幾好笑,講到自助餐咁

就算係,依家都係尾圍唔會再refill嗰段時間,人地都埋單走人,樓主仲話非新鮮生蠔不食咁
即係:
女仔鍾意米八五以上、大隻、有錢、專業人士、有學識、專一
拍拖結婚都係 = 公平交易, 等價交換.

40 男 $$+車+樓(安穩) VS 26女 身體+外貌(肉體)
咁佢本身條件點架
佢應該係講緊真正優秀嘅女性大把人追
唔需要降低自身條件去迎合
相反果啲冤天尤人嘅賣剩蔗賣唔出嘅原因都好簡單
就係佢哋冇自己相象中咁有質素
Mark錯價
唔嫁有咩所謂
唔好日怨夜怨 唔好做閪女人
唔好做職場老屎忽
屋企人冇所謂
其實養隻狗過埋下半世都得啦
老婆識我果陣無車無樓,痴屋企住,佢更加唔知我月入,佢都揀我
都唔會遇到,家下有一部份躺平,有錢後生要23 ,有錢有事業又要23,無錢咸濕又要23,咁你33 可以直接擺到63 。
係,所以男人應該努力搵多d錢玩更多既女。伏
做到賭王咁,4個老婆咪又係咁。你搵到錢真係冇問題,邊有話一夫一妻㗎
做乜事成日出埋啲post宣傳啲幾多歲就一定要結婚否則就失敗嘅思想 北歐國家啲人都傾向單身 係非洲印度啲落後國家先不斷配種繁殖
我諗都有七成
但係溝通唔到都好辛苦
其實我覺得唔洗比一個limit自己幾歲要結婚,恨拍拖還恨拍拖,唔洗一定要結婚。單身定結婚都係個人選擇,結婚唔應該係一份功課咁趕住做
最慘大部分平庸覺得自己高質
特別女人
大劣都係一夫一妻制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞