[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
講真如果男人有條件 俾你揀你會揀18歲 定係40歲
所以我上面都問到底現代結婚係為咩
如果只係為左更穩定嘅經濟環境 咁好似養到自己的話結唔結婚個選擇權多啲
就好似個女人明明用緊Gucci Chanel

你送個禮物手袋 係salad 佢會點諗
對大部份連登仔咪唔合理囉
講乜都係港女錯嘅
肥底有無人ok?
個frd就嚟25仲A0
好想佢快啲識到仔仔
問親啲仔寧願要飛機場都唔要肥妹 點攪
結婚係有好多嘢煩

結婚容易離婚難

仲有贍養費呢啲咁嘅嘢🤦‍♂️
掉翻轉諗 咁你可以比到咩我 一塊閪?
睇得韓劇太多
以前啲人讀到中五就出嚟做嘢
而家大學都起碼都廿二左右畢業
30歲其實都好後生
真係大把未結婚
咁現代既男女平等概念就係講緊呢樣野,係歐美國家已經去到幫條女開車門已經會比條女屌既地步,唔少電影同電視劇都拍過呢種情節,將紳士風度當成過氣同落後又唔尊重女性既做法

至於幫助傷殘人士呢樣野係你覺得佢需要幫助,你認為佢比較弱勢先至會主動提供協助,呢種咪就係一種唔尊重,比個2021年既訪問你睇下,傷殘人士點諗

約五年前,Rabi接任「路向」主席,意味著要肩負起更大的責任。她除了積極為傷殘人士發聲,更不時在學校或其他機構分享自己的生命故事,只為撕掉社會對傷殘人士的標籤。「傳媒、學校都教育我們去幫助弱勢,但當我成為一個傷殘人士後,想法就變了。傷殘人士或弱勢是否一定要人幫?我覺得不是,有些事我能自己做到,甚至能幫到人。」不過她也承認,這固有框架很難衝破,而事實上,社會的確有很大部分弱勢社群需要被關顧。

https://www.etnet.com.hk/mobile/tc/amp/health/article.php?id=LA71812&temp=a
比你你要淫底 對你專一 vs 普遍40幾歲女 仲要面子 唔應輸果隻
過左重重難關先叫有得發展下
笑左
30歲剩女 仲叫女仔 唔餓咁等到40歲都未遲啦
減肥囉屌 有決心減實減到架 生酮飲食 運動 地中海飲食etc.
減肥都冇用
個大腿內側同個西已經比啲肥肉磨到黑哂
女30歲其實個樣貌已經開始殘 顯老 要係咁用護膚品
Er...er.....搵伴侶唔係剩係講樣貌同性 仲要講平時相處
肥妹個西通常都黑
其實都係睇樣
食事啦 水瓶咪撚學人拍拖
害死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞