[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
真~
咁如果生BB 就應該結婚

比一個好嘅家庭個細路成長
咁係你低質剩係諗依啲野姐
好多男人想搵靈魂伴侶
我自己工人湊大 所以真係唔覺得一定要咩家庭
最緊要都係屋企有錢 有資源
其實唔結婚個問題係邊
Gay佬
同你差唔多,識個廿尾,
第一時間問人搵幾錢 人工唔合格就pass,因為供唔到樓,心諗同層樓結婚咪得
講到愛情唔係靠愛,都要睇錢生活呢啲偉論,
佢身邊朋友拍緊拖既情侶都冇人做到佢要求
男女關係先談天性,再講人性
男女相處之間總帶着愛,諗下個愛係乜
你望下d樓宇廣告,演出者係一家大細既。

你望下d迪士尼機動遊戲宣傳,又係一家大細玩既。

你睇下公屋輪侯優先次序,單人排40年。

你睇下d殺人犯罪新聞,犯案者係單身。

成個社會有意無意咁話你聽單身=有問題,你咁都sense 唔到?依個就係你既問題呀!知唔知?
咁你咪繼續做廢柴 加油
但係工人比唔到父母嘅愛

你啱,錢同資源都好係重要嘅
可以同你講個比例其實真係差唔多 見唔少生得普通甚至豬都一堆性格差
應該咁講 港女患公主癌嘅比例太高 閒閒哋每五個女人真係可能有一個公主病係你左近
我眼見好多好仔其實係拍哂拖
我望下啲愛情片 條條女都當男主角狗咁撚
又侍奉又剩
你望下啲殺老母殺老婆虐兒 新聞
事實就係 你跟住社會做都未必好事
現實你對條女千依百順 佢只會利用你
事實就係你結左婚都唔代表一定美好

搵到個夾既人結結生仔 有人陪伴一定好啲

但唔代表搵唔到夾既人 唔結婚就一定有問題

唔係非黑即白既 唔結咪唔結 大把單身既咪又係咁過

利申 想結婚生仔
我每天自慰,也不屌牛肺
咁少? 老實講我覺得冇公主病五個應該得兩個左右
環境問題
人係有從眾心態
其他人係咁 你好難逆轉
有條件釣金龜婿無問題
但係唔該諗下自己乜野新鮮蘿蔔皮

老生常談
唔肯屈就自己一個唔靠男人咪仲好
咁人工大概要幾多先乎合佢要求
樣衰性格差既機會好似仲大過樣靚
樣差自細比人排斥, 又比小中學BULLY, 心理自然會有偏差
識親多數靚果D 心地都唔錯, 樣衰既係多數有D 問題
有d肥婆心地差特別bitchy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞