[絲打入] 身邊多唔多女仔30歲都未嫁得出?

818 回覆
659 Like 34 Dislike
只係想講,出面嘅世界冇乜人care呢樣野。
學歷,外表,代人接物,身家,背景先係最重要。
經驗之談啫
要珍惜單身時間多d陪屋企人其實單身好爽
放工後可以休息下又有屋企人煮飯又唔洗點做家務 新年又有利是收結左婚拍左拖都要去諗下點 keep住個關係 要學識enjoy每個人生階段自己
咁性格真係人夾人 我朋友好明顯就唔like佢老公ga

永遠都係得佢講 無人講。我朋友有咩意見,總之唔係佢心水,一定直接ban

太緊張錢。洗錢當然要審慎,但當一個女人用自己錢買一個幾廿蚊鎖匙扣,氹自己開心。佢就會好多野講,單打佢
係架。所以嫁人千萬唔好勉強自己放低身段,

嫁錯人比起單身個種孤獨更淒慘,因為望住對方背影,唔知講乜好,個種無奈同空洞,真係無處話淒涼
佢唔係放下身段wo 放下身段係講個個人無樣/無錢 什至咩都無 , 佢揀個個人樣子正常 , 外表正常 , 性格一早知la , 佢係自己揀
對於女人黎講 明知對方唔岩自己 勉強嫁 已經係放低身段

正如2個人鬧交,大家都覺得無錯,玩冷戰。但之後是但一個為左息事寧人,勉強道歉。都係放低身段啊
唉 咁真係何必呢 我識兩個朋友係咁 成日呻 , 聽佢形容佢男朋友好差 , 如果佢無加鹽加醋 , 但又唔分手 , 話無哂同佢結婚既念頭 , 一個直頭結唔成變同居算
你睇下連登仔毒舌,你就明做女人係呢個位幾難做。

30歲未嫁 根本唔係罪

偏偏要俾人標籤高傲,剩女,唔知醜。

其實遇唔岩都無計架
發覺佢地都比較被動隨緣
麻煩介紹
我地可以做朋友
可以介紹埋女仔俾我
無人話有問題
你有咩問題?
越屌越古怪
應該都係性格la , 同埋把口
咁你揀好白馬王子未? 揀下揀下好快又一年
風趣幽默,主動,大隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞