Samsung Galaxy 集中討論區(155) One UI 4 在路上 白卡已被無視

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
細機邊有空間
n10+有12月更新
Price網有全新Note10+行貨同水貨,但唔知有冇存貨,要問下,你想收返行貨貴d全新行貨?
冇bug出現
價錢冇所謂 想搵d有保證
識有人嫌重唔買pro
你連嗰個係公家定私家wifi
前年6月買嘅S10+重係好撚好用
一部電話應該有嘅嘢佢齊哂
出年二月s22可唔可以畀個藉口嚟換機
其他人/機連唔連到先?試下reset router?
有冇bro已親身玩過an12一排?

覺得比起an11,有乜優缺點?
聽群入面啲人話bug撚到仆街 乜an都有(pixel, vivo, samsung),好似話係google問題,導致aosp已經勁多bug,千其咪撚升
唔該
13 pro apple自己戇鳩姐 6.1吋200g,但你對比下s21 vs s22, s21u vs s22u就知,三叔一旦有新工藝,永遠唔係諗住加電,而係減電+偷薄減重,buds+ vs buds 2都係同一邏輯。大電從來唔係佢嘅考慮點
忘記wifi + reboot手機,唔得就reboot router,check下係咪錯手搞過咩setting/網線鬆左
好想老豆轉Samsung,但佢死都要用小米
佢話內置果個通話錄音好穩

想問下大家知唔知有咩通話錄音app係穩? 我要令佢一定要轉
如果唔係內置有嘅話通常都廢廢地
得支那版三星得,香港要root先得。其他acr全部都係邊錄音邊打電話,所以對面把聲幾乎都聽唔到
Samsung Galaxy 集中討論區(156) Your Galaxy Your Way 白卡已死
https://lih.kg/2805456
仲750g
睇下其他機連唔連到咪知邊到問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞