Samsung Galaxy 集中討論區(155) One UI 4 在路上 白卡已被無視

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
速度好似話快40%,用唔到Smart Octopus,VoLTE
但個Mon細咗會唔會唔舒服
唔該巴打
BTW如果由非Samsung機過資料去Samsung應該用咩?用番Google Backup?
smart switch 非samsung機都裝到 喺play store down
有咩widget正
其實差好少
分別不大, 可以落去試下D DEMO機先
咁即係2部非SAMSUNG機都用得?
高朋滿座
三叔係咪因為少地區用Snapdragon所以唔出席
應該係為支那廠而開嘅會
今年強打exynos 2200,緊係唔幫對家企台啦
唔係話產能唔夠咩
我想香港用8gen1多啲
產能唔夠還一回事,氣勢唔輸得
我對呢兩粒都無乜好感
功耗做到A15咁我會衝
咁你要買dimensity 9000嘅
信三叔多一次
心中所想都係雙修
今年高通話注重3-5w低頻功耗表現,睇下實測點先,反正三叔2月先發佈
不過無av1解碼真係 e2100都已經有啦
我期待嘅係今年X2大核同GPU表現
玩heavy game好緊要,滿60fps都還神
睇snapdrgaon 粒新U既介紹吹到咁大,samsung自家粒應該都例牌輸,睇輸幾多%
hk實係用snapdragon ,唔駛愁呢樣野
佢講到粒U好慳電咁,呢樣好緊要
請教咁多位,小弟用s10, 開左aptx , 用緊aptx無線耳機聽歌,但係喺開發人員選項嗰度開唔到48khz淨係可以44.1 有冇ching知點解
如果淨係用到44.1khz咁同sbc有乜分別
今年完全無站台喎
會唔會淨係用 Exynos

Snapdragon 又唔係第一年噴火
當年 S7 粒 8890 同 820 比都唔差
更唔好提810 果年

持續觀望,好想換新 note
咁如果係s20+同s20fe呢,邊個會啱啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞