Samsung Galaxy 集中討論區(155) One UI 4 在路上 白卡已被無視

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
tab s8 2022 q1出 sm8450
垃圾政府消費卷12月到期,所以應該等唔到
呢D自己調動下
所以只好係FE Wifi同5G版選擇,因為唔知778G同750G分別大唔大,5G對我嚟講係無用(屋企用多)
same
我意思唔洗迫自己呢家揀部買 消費券日常用係其他地方都得 慳埋d cash之後用條數一樣

BTW 778勁好多
我八仔攞最後一期$1k之後會買S22U
都係既,但係778G勁過750G,點解778G會平過部TAB S7 FE 5G咁多,部5G版仲好意思開5千幾銀
本身用緊A32 5G有1個月同埋用左2年部Note10+
Note 10+神機
接受到個流海?成達黑色,仲要冇指紋解鎖

緊係放左佢
一早已無視消費券,已用卡換laptop攞迎新,八仔日常搭車食嘢好快已4k
S10+ 先係
N10+係家燕Mon +ufs3.0 +45watt 無得輸啦
你幾時換機?
但右邊藥丸 比較特別 加埋有3.5
成日想換,但20系打後啲新機總有各種原因令我唔gur 準備等下s22u 粒8gen1到底熱唔熱,同埋差電有無進步再算。 而家咁睇分分鐘8gen2都係繼續三叔代工
google睇d評論,話898一樣熱,大家因為會pre order所以熱成點要部機到手先知(平d有gift同快d到手)

希望涼過888,同唔好有奇怪既小毛病,做到一部flagship應有既四平八穩順暢就ok
星期五去先達放,唔知執唔執到500
Good decision
部電話爆左mon
想搵返啲單手輕鬆用到嘅size
諗緊s20 fe, s21 好
前者好似評價唔錯不過係上年嘅機
後者888u成日會熱 同埋無得插卡
大家有咩建議?
個鏡頭 規格不進反退,居然縮埋水,唔知成像有無影響 本身期待佢重拾超廣角第一,而家睇黎

同埋都未有leak confirm到底今次s22u係咪真係cut散熱,1516緊
bro會唔會好著重影相?

N20U影相麻麻地,對焦唔準,所以我基數比較低
可以用消費券買胃信、風澤coupons留番遲啲用
又唔係好高要求嘅 不過通常聚會係我影相,費時比iphone撚影完要airdrop 所以超廣角同夜拍我會稍微睇重啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞