Samsung Galaxy 集中討論區(155) One UI 4 在路上 白卡已被無視

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
fold 3 用唔到安全麻資料夾?

有冇人用緊adhell3玩日本playstore 課唔到金,個adhell3好似係到見野就block
而家block到我完全課唔到金

我已經set左個app/domain入white list再重新開過adhell佢都係照block個app,唔知做乜柒
我睇返紀錄我直頭OFF哂firewall同domain filter佢都照幫我瘋狂block野,咁啫係點呀
用到
咁佢有S pen,當Note

即係S正式冇咗Ultra
台積電整好製程之後蘋果就會瘋狂扔錢
唔係
係note正式被S取代
好似平板咁
又得8gb
同埋冇得插卡得256, 好心你出512 /1tb 啦, 唔撚夠用啦
問條問題都比人負皮,係咪負評既人覺得太弱智,唔值得去答?
Galaxy S22 Ultra 跑分曝光   傳新機或改名 Galaxy S22 Note
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/219165/1/
邊到有講
聽住先,成日都有所謂傳聞
今時今日Android得8GB RAM係唔夠

下下要人攻頂

22+ 你又得8gb 係咪有virtual ram先
日前我們分享了 Galaxy S22 系列的部份細節,包括基本規格和機身顏色選擇,昨日有外國傳媒發現一部採用 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 處理器的 Galaxy S22 Ultra,已經率先進行了 Geekbench 4 跑分,單核和多核分別獲得 6,908 和 15,079 分。

該部編號 SM-S908N 的手機,根據 Geekbench 的資料僅配備 10GB RAM,與日前爆料所指的 12GB 或 16GB 不同,暫時未知是什麼原因導致出現這個結果。除了跑分曝光,昨日爆料人 @FrontTron 在 Twitter 透露,Samsung 不會將這款支援 S Pen 並設有手寫筆插槽的旗艦手機稱為 Galaxy S22 Ultra,而是會命名為 Galaxy S22 Note。
S22 Note
22 note 22+係咪變成最高配置
Note 先係直身機王者
知samsung有,除咗側板一早知,原來好多係samsung獨有
側版 工具列cap gif最好玩

側工具 由弧邊已經開始有
而家都已經有virtual ram啦 我覺得意義不大,例如8+4完都唔可以好似12gb ram咁保持開啟3個app,可能vram只係對付background process先有用
無人識adhell掛 上得連登唔好太介意腐皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞