Samsung Galaxy 集中討論區(155) One UI 4 在路上 白卡已被無視

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
垃圾散熱下連單次gb5都降頻?
ldac咁冷門又有
主流hd/adaptive就唔放出黎 咩玩法
而家唔洗諗換耳機了
想問下5000左右有無咩好選擇
ldac點會冷門 AOSP已經開放授權,android 9.0之後已成公厠,只係耳機廠要比錢
aptx進階版要授權費+硬件支援,但一日三叔仲玩exynos就無可能會支援到
我見行ldac真無線好少選擇
得xm4叫正正常常 重有咩可以揀?
我唔係ldac派 答你唔到
我相信對於tws使用場景黎講,隔音能力,佩戴舒適度同調音影響力遠遠大過codec造成的少量音質差異
都係 其實而家用緊個隻冇問題
不過本身諗住換隻靚d再轉無損plan
而家咁樣就唔洗搞了 一切照舊
az60有
木耳朋友表示 只係得閒聽下yt music
aac都無分別
不過都照開ldac
呢個真係samsung 機缺點,thanks sharing

用緊既 tws都支援aptx adaptive,frd部asus又有hd又有apdative

不過出街我聽歌,都係KKbox/moov,多數歌16bit 44/48Khz,由佢

Iphone最大獲
我都好奇跑次,平時少用跑分app ,因小打機,想粒U涼d多過快d,因已夠哂順

呢幾日去星際試下
ym係咁多個平台最差個個
不過聽唔出都可以慳返唔少錢
睇返資料應該99%an機都有 唯獨三叔
部NOTE 20 U 個有D 問題要拎去整,想買部做BACK UP, 見FE 20同A52 差唔多價錢,邊部好D
冇野, 追左post
部note 20 u mon 邊有黑點
Youtube music本身就aac格式,開高音質source有256kbps,配合翻藍牙aac算係咁
Yt music勝在多cover聽
Mtk機應該都無
S20+
我做緊美斯抵玩到震
阿根廷價錢
每個月15蚊港紙全家用
我以為咖哩大國20蚊已經係最平
想問下a52 120hz係adaptive定好似s20fe咁得high, 120hz?
勁推薦咖哩歌畀我聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞