Samsung Galaxy 集中討論區(155) One UI 4 在路上 白卡已被無視

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
影相靚過我部N20U好多

影相拍片,ip完全贏哂
N20U對焦都未掂,已經唔駛講畫質,不過又唔係完全對唔到既,但唔準唔快
粒108mp sensor都冇dual pixel對焦
Ultra對焦差過細機
wooo,詳細用家意見
N20U對焦慢同唔準,都幾不滿

s22U唔該對焦準翻d
咁……又未去到咁

之前聽@ @ bro你講過s21u對焦唔掂既問題,應該兩部都係唔掂架啦

我影相都係貼下FB IG,畫質靚當然好,但最重要對焦快,對焦唔掂靚到爆都冇用
bro你用左排ip 13 pro,唔計留海同冇指紋

有冇乜缺點?
要對焦好根本唔應該買Ultra 分分鐘S7對焦仲準
而家Ultra加咗laser AF係好過S20U 但都唔係完美
如果真係咁,逼住要取捨,我都係會大Mon機,6.8寸係我既最低要求

但點解大Mon就一定要對焦差?ip 大機冇呢樣野,所以對s22u有期望lor
係高像素sensor問題

冇野講,睇劇先,再傾
唔該巴打
咁應該係個noteshelf 唔support
之前ipad 用慣goodnote 5 可以開住兩份notes 用
三叔影相好似一向唔係最top
你建議你去睇下呢幾年啲大型盲測先 唔係最top都長期頭2
6k up

長期用cover,搞到背蓋成塊痴住喺個cover度
無人有呢個問題咩唔通係我隻手錶有問題呢D野應該攞去完廠整都係佢幫我重新開機完
Note鐵定收皮上唔上N20U尾班車好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞