Samsung Galaxy 集中討論區(155) One UI 4 在路上 白卡已被無視

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
條友話s20+仲有上台機
保養就跟唔到原廠要跟佢地
但哩到驚啲細鋪水貨扮行貨/翻新機
s20+真係唔錯但睇嚟要買iphone
重新錄過啦,我用S21U個指紋sense得好好
錄嗰陣隻手指唔同方向都擺落去,仲有常用既手指錄兩個slot
冇貨買
條女係咁水我轉
見到個m額真係唔開胃
用iphone方便佢facetime同airdrop check你手機都方便啲
同一隻手指錄咗4次 要好大力咁撳落去先解到
大力冇用架
整濕少少隻手指就ok
解鎖前 含一含隻手指
唔駛咁大力架,越大力越差,佢用超聲波detect唔係用光學,你壓大力d佢唔會detect得好左

同埋你本身會唔會瘋狂洗手或者本身隻手好乾嗰d?依兩個問題部機就冇乜辦法,靠自己
“嗄”幾下隻手指囉
乾燥預左要咁
第一唔洗咁大力
第二同一隻錄太多組係會慢,2組夠了
但係我都入咗坑買Galaxy Book Pro 13" i5,800幾gram攞出街用好爽
係極乾 冇計日日酒精搓手
好 收工試下
咁你應該酒精搓手搓得好密
食屎啦 根本s20個電就好廢
叉電慢已經都唔講
120hz 4G 著mon 著到5個鐘我同你賭咩都得
做人唔可以咁冇良心
真係on9
乾到龜裂
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60559&snA=57611

部分高通S8 Gen 1可能將由台積電代工
咁你預左個指紋detect得差啦,依個係你自己結構問題,你跟我地上面講睇下好唔好d
不過跟據過往都有巴打係依個問題,情況有改善但都唔好預期會好大進步
竟然抱呢個希望
冇得右側返回 冇指紋 太重手感差 系統自閉 我驚你會後悔
要買就s20+ 都有4.5h sot
細機就真係
冇所謂啦 解唔到咪 撳pin解 冇所謂嘅 暫時部機都幾滿意 特別係電量 日半 兩日先一叉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞