Samsung Galaxy 集中討論區(155) One UI 4 在路上 白卡已被無視

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
點解開左5g
個icon都係出4g+/4g

即係我宜家個位真係收唔到5g
s7 8890
S7 (exynos)我都仲有喺手
其實唔玩高畫質遊戲,普通上網睇書睇 pdf 完全無問題

咁當然你可以話而家是但一部入門機都做到
同問
一年後又買左部S20FE做孝子機
白色, 2021 10月生產

個做功好過我1年前買果2部
正常無問題, 係佢同A52考慮左一陣都係S20FE贏, 比多500值得
smart switch好好用
用s21既你地邊到買火牛差電器同線?
nfc同觸控冇問題嗎?
我係咁易試左幾下, 真係無事...
觸控就例牌內置果個畫格同ZOOM相

NFC就, 我本身想R果100蚊八達通
點知試左2張卡都唔比我轉做SMART八仔
整張新又話要入信用卡, 放棄

唔排除仲係要獎
咁去黨鐵買張八仔轉咪得
我諗我會博A52s水機 粒U其實都大約等於855+/860
不過我係自己用,如果做孝子機就未必敢買水機
想問A52 out咗未
請問 z fold 3 點樣可以同一個app 雙開
側屏幕面板拉出嚟
s20宜家入手買水貨定行貨好
有無人試過Samsung watch 4戴得耐個心率就會測唔到,除出來會見到佢綠光一直閃唔會停(正常係會閃一陣自己測到除佐出來然後自己停),要重新開機先會正常返
一定係行 唔差在少少錢 行可以用八達通同有保差好遠
Price就算把啦
有報價錢唔代表一定有貨囉
最新傳聞
三星S22系列2月8日全球發布,2月18日開售。
仲有3個月
用緊嗰個app 個icon 會黑咗
click 唔到雙開
係咪有咩setting 未開
請問下而家Watch4係咪一定要samsung機先用得畫心電圖血壓果d功能?
用緊sony機有d興趣
邊位Janet咁好興致煮肉骨茶俾人地老公。。
https://lih.kg/hPAyyS

Iphone影相真係
咩價位到?
你果個本身咩app睇下係咪本身已經唔俾你雙開?

你如果開到兩個上網就可能個app問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞