連登巫師:昆特牌 公測討論區 (2)

943 回覆
11 Like 0 Dislike
大家記得用powder 轉scraps
拆唔拆CIRI好
瘋狂mill牌
拆唔拆CIRI好

拆 如果仲勁你可以合番 冇蝕
nerf左既premium brozne都有400塵

每100 powder =
Gold 200
Silver 200
Rare 160
Common 170 scrap
自己就返,600powder轉2張銀好過 1金1rare
未做card crafting challenge可以入去拎100powder之後熄game,唔要50scrap

每100 powder =
Gold 200
Silver 200
Rare 160
Common 170 scrap
自己就返,600powder轉2張銀好過 1金1rare

係咪nerf左既卡就算無都可以即合轉完再拆?

有無人更新唔到??
岩更新唔玩住 觀望下craft咩卡玩咩deck先
mill卡賺得個7千scraps
岩更新唔玩住 觀望下craft咩卡玩咩deck先
mill卡賺得個7千scraps

我都係得9千幾
都夠合2.5套deck啦
0課得2千幾scraps

除咗解天氣之外有咩必合卡?

玩咩deck?
終於更新到
有無人係見到原價就拆左先
Cahir都拆左先講
終於更新到
Cahir都拆左先講

即拆啦唔使多講
好少玩 拆完先得5千幾scrapes
幾百powder一野就transmute完
終於更新到
Cahir都拆左先講

即拆啦唔使多講

拆完一副Deck都出唔到場
終於更新到
Cahir都拆左先講

即拆啦唔使多講

本身有premium Ciri, Cahir, Tibor
拆左再合普通版 2400輕鬆入手

玩咩deck?

想玩monster 同換牌

玩咩deck?

想玩monster 同換牌

換牌我自己都試緊, 但好似幾難玩
monster玩天氣既話就 crones 同 woodland spirit
mill 完nerfed 嘅卡有14000scraps, 過一排每keg 再派30 scraps, 我估總共有18-19000 scraps
mill 完nerfed 嘅卡有14000scraps, 過一排每keg 再派30 scraps, 我估總共有18-19000 scraps

咁多scrap都唔知要點用
新手想問問,自己本身卡唔多,玩緊矮人松鼠,更新完拆曬所有卡而家有8000碎,巴打建議繼續玩矮人松鼠定玩帝國/monster
新手想問問,自己本身卡唔多,玩緊矮人松鼠,更新完拆曬所有卡而家有8000碎,巴打建議繼續玩矮人松鼠定玩帝國/monster

同埋而家有既金係 Chivay, Coral, Vabjorn, Regis:hv, Imlerith咁上下🤔🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞