連登巫師:昆特牌 公測討論區 (2)

943 回覆
11 Like 0 Dislike
好似有新patch
Single Adventure + Leader 技改動
前幾日先話錯過咗madman lugos
今日佢即刻返嚟搵我
Madman lugos geels iorveth
另外仲再中多次金卡
Zoltan chivay roual degree draug

依兩次我揀咗madman lugos同zoltan
因為兩張都係識郁嘅

咁爽
兩張咁勁仲要premium
卡住喺3800上唔到4000分
而家買或者送既桶,可唔可以等到更新然後抽新卡
打左成個晏就先由2800上3100
之後會改成金卡會受其他卡既能力影響
上到21了
好攰好感動

其實我覺得金卡唔受影響先係特色
不過比佢咁搞一搞Kambi, Tibor 果類card一定收哂皮

不過比佢咁搞一搞Kambi, Tibor 果類card一定收哂皮

我諗cdpr應該有諗到呢點,可能會改左呢類金卡既能力
趕得切上到4K
上到21了
好攰好感動

我爬緊4千2個腦都好攰

金龍 triss butt
金卡唔係有即時效果都會比對手針

個孖葉demote仲有咩用

個孖葉demote仲有咩用

咁你冇control係手.
都叫有辨法阻佢效果嘅
Patch更新幾點開始?
好耐無玩
等新PATCH出
有桶唔好開住

新patch後,開舊桶有新卡
source:https://www.reddit.com/r/gwent/comments/6wga6i/opening_kegs_after_new_patch/
有桶唔好開住

新patch後,開舊桶有新卡
source:https://www.reddit.com/r/gwent/comments/6wga6i/opening_kegs_after_new_patch/

係咪仲未有patch notes?
係咪仲未有patch notes?

btw update係幾點?
37桶 兩金
31 keg 1 gold
垃撚圾 唔會買starter pack
igni都唔當nerf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞