連登巫師:昆特牌 公測討論區 (2)

943 回覆
11 Like 0 Dislike

夠買witcher 3有突

果陣Witcher 3玩左開心版,當還債

我之前已經課左21kegs

不過今次最後一課架啦,24000夠玩好多副deck

算你啦
依間良心遊戲公司真係要支持

Witcher 3隻 gwent已經好正,果陣知佢真係出獨立game已經決定玩

巫師3我玩到一半已經專注搵人同我打昆特牌

Witcher 3 隻gwent 同而家真係差好遠
Developers真係好有心整好隻game
如果有手機版就好

手機版不了
會出街又玩 係屋企又玩

消時間一流
多個選擇有咩唔好
有無玩北佬
砌左呢副幾好玩
差唔多可以打哂成副deck
紅騎兵食天氣好撚正

隻紅騎真係幾煩膠
有無玩北佬
砌左呢副幾好玩
紅騎兵食天氣好撚正

隻紅騎真係幾煩膠

Rednian knight?
Load左陣
有無玩北佬
砌左呢副幾好玩
紅騎兵食天氣好撚正

隻紅騎真係幾煩膠

Rednian knight?
Load左陣

Redanian
想問下每keg 30 scraps回左比玩家未
有無玩北佬
砌左呢副幾好玩
紅騎兵食天氣好撚正

金銀都落唔齊
抽咗十幾次都冇一張金卡

唔會太多天氣牌?無AXEMAN 咪收得
bear 唔係好勁咩 不如試下

wounding SK居然冇savage bear
係清流定hipster
yennefer 勁唔勁,洗唔洗特登合?
玩緊sk

wounding SK居然冇savage bear
係清流定hipster

如果加Bear可以點汁

咪Bear取代D Spell, SK可以郁嘅銅牌得3張
我落一張Mardroeme, 好靈活嘅牌, Banish Axemen/Nekker/ 殺Buff牌 / 加Morkvarg
你副deck太多spell, 好易輸tempo
玩緊sk

唔使合, Coral / Madman / Hjalmar 實用d
尋日用axeman sk一口氣由2400打番上3100
勝率7x%
發現最怕係armor NR

兩邊都有用, SK太op
NR對SK好睇大家起手, 睇下Siege Support多定bear多, 如果起手有Philippa 會易打好多,
今patch NR幾好玩, 唔弱, 而且唔係冇腦deck
玩緊sk

唔使合, Coral / Madman / Hjalmar 實用d

我配Axemen用好爽,放完一次再decoy隻馬

普通yen定yen con
yen con+axemen以前有用 不過會輸tempo
同埋savage bear分分鐘gain more value than yen con
玩緊sk

我配Axemen用好爽,放完一次再decoy隻馬

如果係你副deck個方向,我會落埋Ocvist,咁leader就拉Operator/Ocvist,換牌靈活d
sk真係張張銅都屈機
連輸3場,係咪唔岩玩gwent
連輸3場,係咪唔岩玩gwent

我玩mulligan廿場贏一場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞