連登巫師:昆特牌 公測討論區 (2)

943 回覆
11 Like 0 Dislike
multiple scorch/sweers/mardroeme
冇就係咁先
Henselt 好難打
R1 拉大隊投石車
R3 Vill龍+scorch
henselt 後手真係痴線

好易迫到你 2 cards down 或者even cards

你用緊邊副deck?
唔主動打傷係好難贏henselt
講起henselt

星期日爬分撞到vaatividya
又係用henselt
用萬惡矮人贏咗佢,佢唔gg 我
搜尋日打幾場仲on9
R1就出龍焗你pass
R3直接henselt拉大隊投石,連scorch 都慳返
Henselt 好難打
R1 拉大隊投石車
R3 Vill龍+scorch
henselt 後手真係痴線

好易迫到你 2 cards down 或者even cards

你用緊邊副deck?
唔主動打傷係好難贏henselt
講起henselt

星期日爬分撞到vaatividya
又係用henselt
用萬惡矮人贏咗佢,佢唔gg 我
搜尋日打幾場仲on9
R1就出龍焗你pass
R3直接henselt拉大隊投石,連scorch 都慳返

Henselt勝率無50,打煉金對面識玩隨時3power henselt,打矮人條龍又會決鬥死,打consume都唔係話好穩
大家有冇咩skellige deck推介,想組個好用既
唔洗理scrap住,求推薦個勁既
大家有冇咩skellige deck推介,想組個好用既
唔洗理scrap住,求推薦個勁既

沉左?
不嬲都冇咩人
ciri nova 囉﹐gwent open 都好多人用
Push
爸打們, 想問下SPY 係點用?? 見張卡放係對方到..有隻眼咁, 但有咩用? 分數又俾對方
隻卡既效果照樣有效,不過作為代價D分就係計對方
但有其他卡可以配合間諜黎用,睇對方有幾多隻間諜黎加自己既分/攻擊之類
THANKS...新手慢慢儲卡中...儲好耐...
同類game算快 我覺得 基本上一個禮拜一定合到張金
想問下張 REAVER SCOUT 打極都出唔到佢講既FUNCTION ,

可唔可以解釋下點用??
有得拉卡咪拉囉
有幾難用
NAXX out
有大nerf
松鼠黨末日
自膠.....

而家識用了
我想問下coinflip係點計
係咪每一round都抽一次
R1: random
R2: R1贏左個條友先手
R3: R2贏左個條友先手
屌到底佢個season點完計
上個season完左兩個星期依家又完
以前2個月一次
依家改左一個月一次
好似係
屌到底佢個season點完計
上個season完左兩個星期依家又完
以前2個月一次
依家改左一個月一次
好似係

其實個玩法係點
係咪你rank去到21就可以去pro ladder
之後係點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞