連登巫師:昆特牌 公測討論區 (2)

943 回覆
11 Like 0 Dislike
屌之前仲拆左premium damnit

Geralt冇nerf呀

但遲啲拆有1600

原價拆係講nerf咗嘅卡,唔係所有卡

#think#lm

今日連輸rk起碼5場,一場都冇贏過

一直都係講nerf果d卡
想問下幾時更新 係咪下星期?

未公布
但最快都星期二
Leader challenges and decks tweaked
你估有冇得重打

但遲啲拆有1600

#think#lm

其實上面句英文唔係好深姐

但遲啲拆有1600

[im]https://holland.pk/go9mis68[/img]
#think#lm

其實上面句英文唔係好深姐

睇漏左that was changed
玩dwarf會唔會放milva?
玩dwarf會唔會放milva?

會影響成套deck本身

唔建議落
依家係咪應該唔好合卡住等改版?
打親對面都已經有2~3張岩deck金卡, 齊銀卡
已經好耐無贏過
https://www.twitch.tv/saisak_hk
GWENT RANKING 直播中
英文唔識玩
已經好耐無贏過

你玩咩deck
英文唔識玩

啲英文唔係好難姐,最多啲卡名難記
已經好耐無贏過

你玩咩deck

抽到Ithlinne砌左副Eithne spell deck
同埋一副起手北佬
成日俾人Scorch / Peter就收皮
已經好耐無贏過

你玩咩deck

抽到Ithlinne砌左副Eithne spell deck
同埋一副起手北佬

合張saskia啦
已經好耐無贏過

你玩咩deck

同埋一副起手北佬

Spell ST冇平民版,唔啱新手玩,同埋都就nerf
頭4張抽中RNR
頭4張抽中RNR

800布
卡11卡咗2星期了 拎唔到金框

同埋我想問close beta啲rank係咪好易打
見有啲master框嘅人卡 11 12
啲trade仲要好柒
卡11卡咗2星期了 拎唔到金框

同埋我想問close beta啲rank係咪好易打
見有啲master框嘅人卡 11 12
啲trade仲要好柒

CB R10 好似2千幾MMR

rank依d野打得多就高架啦
怪物DECK, 有800碎, 換冰佬/守墓者/女妖/rnr 邊張好?

rnr
JOHN NATALIS , RAINFARN , CORAL 邊張好?
JOHN NATALIS , RAINFARN , CORAL 邊張好?

rainfarn / coral 都勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞