連登巫師:昆特牌 公測討論區 (2)

943 回覆
11 Like 0 Dislike
WIN CONDITION又係咩?

簡單講句靠咩贏round 3, 舉幾個例
SK復活高base strength unit (Hunters, Queensguards)
NG有Tibor, control deck有CA
Dwarf有resilience units rd2帶落rd3
有時我贏R1, 但手牌少1隻,
R2又係我先手, 咁我要點做?
已經少一隻, 仲要先手

你可以揀直接pass
或者逼win condition
終於10 LV 立即RK5
終於10 LV 立即RK5

果陣先知會睇casual 升rank
中曬伏

今日大豐收

次次凌晨三點都幾難頂

次次凌晨三點都幾難頂

又嚟

今日大豐收

其實有d想玩bloody baron
可以做machine deck既win condition

今日大豐收

其實有d想玩bloody baron
可以做machine deck既win condition

專心玩緊NG, 好好玩
其實今日個機率係咪大左
其實今日個機率係咪大左

係你好彩
屌之前仲拆左premium damnit

次次凌晨三點都幾難頂

又嚟

希望佢唔會將nerf 嗰啲卡改番轉頭 我特登pick 左nerf 啲卡

Geralt冇nerf呀

但遲啲拆有1600

但遲啲拆有1600

...

但遲啲拆有1600

原價拆係講nerf咗嘅卡,唔係所有卡

但遲啲拆有1600

原價拆係講nerf咗嘅卡,唔係所有卡

#think#lm

今日連輸rk起碼5場,一場都冇贏過
想問下幾時更新 係咪下星期?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞