連登巫師:昆特牌 公測討論區 (2)

943 回覆
11 Like 0 Dislike

由全球top 200
試玩henselt reaver hunter deck
跌到落返一千位
但我見個台仔又可以打到上3800分
睇黎都係自己問題多
但我覺得好多牌組都剋到henselt deck

我覺得henselt要3000上到3800要好好彩,
你用過又對過都知henselt deck本質上好大缺陷

係 本身玩死eredin想轉下口味玩其他
但又唔想玩群島同ng這種一線deck
而家先知咁伏

由全球top 200
跌到落返一千位
睇黎都係自己問題多

而家先知咁伏

NG reveal囉
都玩得過, 又過癮 下個patch仲要buff
屌那媽一唔小心俾NG搶第一局我就想棄game
30 scraps for every purchased keg

係計開過幾多keg * 30 然後送返俾我地??
30 scraps for every purchased keg

俾錢買先計

由全球top 200
跌到落返一千位
睇黎都係自己問題多

而家先知咁伏

上到top1000大家都有返啲實力同經驗,唔玩T1 deck一定輸多贏少,係副deck嘅極限
所以唔想跌rank啲話,啲fun deck都係去返casual玩
打怪物天氣deck得1X % WIN RATE

你知副deck有缺憾即係要改
每副deck都要有抗天氣手段

點改好
reaven hunter nerf左
但三隻出哂都每隻有10再加個trio
都算係top bronze

俾錢買先計

即係宜家課60 keg就送1800 scraps?
如果係就有啲吸引

點改好

落兩張4+3清單row天氣
唔要clear sky同thunder

俾錢買先計

即係宜家課60 keg就送1800 scraps?
如果係就有啲吸引

應該就係
今日先開始玩,用任務金抽到兩張金卡:伊森格林同薩其亞
我想問下呢兩張配咩卡勁

點改好

落兩張4+3清單row天氣
唔要clear sky同thunder

Nauzicaax2 或同clear skies 各一
3隻Novice換返3隻Golem,
Brigade唔使落,要多隻Rot Tosser
銀卡落roach+Assire, Cynthia冇用,另一張整走Auckes/Joachim
更新左
更新左

正呀
reaven hunter nerf左
但三隻出哂都每隻有10再加個trio
都算係top bronze

Celaeno Harpy nerf完一出都12,consume埋22
Consume時代一嚟呢隻嘢就會失晒控
更新左

正呀

咁突然
依家先課仲有無scraps送
但係我仲未收到補償啲碎布
更新左

正呀

更新左

正呀

Monster時代正式來臨
更新左

正呀

Monster時代正式來臨

monster 可恥

好似係課金個D先有

好似係課金個D先有

CDPR 話仲未得住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞