連登巫師:昆特牌 公測討論區 (2)

943 回覆
11 Like 0 Dislike
劍船卡手到仆街
仲要係咁比人medic拉同consume

想玩變大不如玩ST MAHAKAM MARAUDER
唔怕天氣, 主要銅卡容易抽到
最緊要緊係唔怕俾人偷

個人認為劍船要太多野set up
好易俾人打亂

Mahakam marauder
依張卡真係好無恥
天不怕地不怕淨係怕sweers
我對親依副deck成日會輸
劍船卡手到仆街
仲要係咁比人medic拉同consume

想玩變大不如玩ST MAHAKAM MARAUDER
唔怕天氣, 主要銅卡容易抽到
最緊要緊係唔怕俾人偷

個人認為劍船要太多野set up
好易俾人打亂

Mahakam marauder
依張卡真係好無恥
天不怕地不怕淨係怕sweers
我對親依副deck成日會輸

所以我而家玩NG一定帶sweer
Vilgefortz
Ithlinne
Yennefer
我揀第一張是否正確
琴日life coach 個 gwent slam笑到仆街
Gameking 都幾好野 咁樣贏 shaggy

swim波波池個stream

7 handsome men balls deep with each other.

7 handsome men balls deep with each other.

So DEEP gachiBASS

So DEEP gachiBASS

KappaPride
好似好少人玩咁
快d出新expansion啦
好似好少人玩咁
好似好少人玩咁

好似完季先出新卡, 有排等
rank特別獎勵又至少頭1000, 點爬
新patch PogChamp
今次nerf
應該少左人用NR
好似好少人玩咁

rank已經打到上頭300
好似好少人玩咁

求教, 如何由一個netdecker變做pro
好似好少人玩咁

求教, 如何由一個netdecker變做pro

其實我都係netdecker

但你想贏得多,首先緊係要幅deck好 係tier 1 deck

其次你要知人地幅deck玩咩 點應對
例如 spell 最後個round要對付佢d protector
mill 要 只要殺左in gold form 嘅 avallac'h 兩次就冇戲唱
有陣時NR 要係第二round迫佢用dijkstra
monster 最後會出 sccubus

咁你再留一手咪勝卷在握
同埋,官方好似講過end season rewards 係計highest rank(頭1000除外),所以唔洗怕ranking跌
Season幾時完
同埋,官方好似講過end season rewards 係計highest rank(頭1000除外),所以唔洗怕ranking跌

等patch完再沖下先
patch notes
http://www.gwentdb.com/news/176-developer-live-stream-notes

Mahakam Ale Festival!

- 首個節日活動推出
- 限時14日
- 3個包含獨家獎勵嘅挑戰
- 活動有分正常模式同專家模式

獎勵

完成正常模式會有錢,經驗值,頭像
完成專家模式星塵,經驗值,個人檔案邊框,稱號

應該係打電腦, 3round嬴2round
patch notes
http://www.gwentdb.com/news/176-developer-live-stream-notes

Mahakam Ale Festival!

- 首個節日活動推出
- 限時14日
- 3個包含獨家獎勵嘅挑戰
- 活動有分正常模式同專家模式

獎勵

完成正常模式會有錢,經驗值,頭像
完成專家模式星塵,經驗值,個人檔案邊框,稱號

應該係打電腦, 3round嬴2round

昆特啤酒節
初來報到
卡响4150度
幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞