連登巫師:昆特牌 公測討論區 (2)

943 回覆
11 Like 0 Dislike

砌kambi deck啦
https://gwentup.com/report/17/17
有冇人可以解釋下點解King Bran勝率咁高
而絕大部份既人都係用緊呢副DECK,雖然我自己都有用,但理解唔到點解會咁高勝率
http://www.gwentdb.com/decks/32346-swims-restore-skellige-update

Restore改得太勁
2張卡3x 點,第3回合超強

為左改走pirate captain deck而改restore
有啲反智

依家 4K 主要對手都係 Emhyr ,Dagon swarm 同依副
快d出新卡啦,玩到悶

穢土轉生

不過講真 一般CCG 1季玩幾耐?

依排收風就話10月尾有萬聖節+ 結算

穢土轉生

加多幾句
thronebreaker (單人mode) 大約2018年年頭出

同埋又有20張新卡

D人就係咁吹隻game就死,
係咪真係更新得唔夠快?
同唔夠野玩?

穢土轉生

加多幾句
thronebreaker (單人mode) 大約2018年年頭出

同埋又有20張新卡

D人就係咁吹隻game就死,
係咪真係更新得唔夠快?
同唔夠野玩?

唔知係歐美算唔算受歡迎,但亞洲就肯定係少人玩
hardcore game預左小眾

但2個月一個SEASON 真係覺得有D耐

打左幾日上4000己經唔想玩
冇玩witcher邊個得閒同你學
一開始又唔係易玩
我覺得新expansion d卡太少
應該要有50-60倒
我覺得新expansion d卡太少
應該要有50-60倒

我都覺得太少,但如果太多又難維持平衡

百度

百度

話呢個月尾出2x張新卡
12月大更新出多6x張新卡

百度

話呢個月尾出2x張新卡

咁多

百度

話呢個月尾出2x張新卡

咁多

小道消息,未証實
想問下如果對方上左quen,我用Eeksl打佢,個效果會唔會擋左落黎
想問下如果對方上左quen,我用Eeksl打佢,個效果會唔會擋左落黎

EEKSL直接殺
群島果個光頭佬就會擋到

EEKSL直接殺
群島果個光頭佬就會擋到

唔該

百度

話呢個月尾出2x張新卡

咁多

睇唔到張圖
有冇巴打cap左
會有新fraction
再加返d blood and wine嘅角入去
總算有D野 衝擊下

30號結算 大家加油沖rank
岩岩好嬴1點既感覺好正
趕唔切升上4250
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞