Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
再絕手段紅色512gb 黑白係256gb
紅色網店/專門店限定
大家都摸清佢d路數
呢句正正出現 fold3.....
扣起紅色限網店買 傳s22另有一款綠色(限地區)
網店出貨程序 有辦你睇
如果1月公佈...隨時2月底先出貨
唉講講下變咗3月先上市...

https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/218973/1/

日前我們分享過GalaxyS21FE的支援頁面,在多個Samsung地區官網重新出現,估計這款廉價旗艦有望在短期內發表。網站SamMobile和著名爆料人JonProsser最近都表示,GalaxyS21FE將會在明年1月11日發表,亦因為這個安排,導致GalaxyS22系列被逼延遲推出。
10月中已經咁講 好難知真假
唔該清,
睇黎我都唔洗諗轉會
諗諗下最後都係買左s20+
請問有冇相中既link?想計詳細睇睇兩部既比較,唔該
買咗機差唔多一個半月先收到
haha , i know that feel

暫時N20U & S21U黑Mon呢區加埋都近10部

Samaung Mon畫面靚當然,但Mon既耐用度

新機過保養前,必需要trade走換新一代機,或買Care+,缺一不可
我9月訂只有1年CARE+
呢條友唔詳細又2部機都唔係咁識用 冇乜好睇
點物件自動圈都唔知

https://youtu.be/GDLQtTDQ5KI
好 唔介意mon個水平同單喇叭咪ok
又平又mon清 仲清過a32,42
如果睇片想好啲就要a52,
2年幾算係咁 等多三個月出s22
唔該bro
s10都係 除咗依個問題部機都係好完美
九月更新有啲lag,10月又順番晒
有冇人用緊buds 2?音質點?
邊度仲有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞