Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
samsung 網店 or the club
the club但依家又貴返
9198 之前7988
S20 Ultra
唔差
係電視mall 出部A52算比屋企人算, 呢幾日減$400
Samsung 電話唔太敢用水貨
而家好多地方強制用安心
an機甚至三叔機應該會多咗人買同用
唔會係旗艦囉
老閪等s22u 信我,而家都11月啦,你又唔急又有筆直,唔差在個兩三個月啦
S22系列就係淘汰用左4年嘅A55小核同埋用左10年嘅arm V8指令集,待機續航對比888會有突破{雖然三叔5nm製程依然
有咩方法可以喺香港入到佢個beta
安心出国就買部$1000支那機算啦
反正除咗dl個apk之外唔會入其他資料
拎黑色膠布癡埋個自拍鏡頭

如果真係拎嚟用嘅咪Nokia低階(snapdragon)嗰幾部,三叔最平嗰部都唔係特別平
S898改善到發熱,我收貨
希望An機續航追近iPhone
二手Note 9
我之前見過二手Note FE $500
聽人講宜家漲到先達嗰啲都賣緊$680-7XX
你改名差啲唔認得你
Note FE影相分分鐘好過果啲低階機
Design又靚
安全資料夾
有香港代理商貼紙就ok
咁多位ching通常幾多年會換機
每年換
Note 7未回收嗰啲都有人賣$500
但係唔知刷咗咩閹割版ROM先用到
正路Note 7應該一activate就鎖,叫你拎去回收
兩年換
盒面要有經銷商Synergy/Kentech貼紙,去呢個網入IMEI check
https://www.shkad.com.hk/
price 細鋪伏伏聲,真係要check 清楚所有野先好買
堆經銷商個價平大鋪少少,但係現金價黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞