Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
定係tablet一律推薦Apple?
我雙修mini帶出街,s7+屋企用
買ipad啦。不過煲劇s7+之類會用得盡個screen
盡量想買返android os嘅tablet,因為老母用開android驚佢轉iPadOS會唔慣。 s7+驚唔驚用一排就會lag? 唔太熟唔好意思。
我由pre order用到宜家都好滿意,係真係大部咗啲,但睇片幾正。。
我裝得唔多app
有無用開Android 或者蘋果?例如三星用番 Tab好易上手
家母都係Android配ipad,佢咪又係簡簡單單督嚟睇片開fb
冇乜唔習慣
原來佢冇缺點,缺點係我太窮有冇啲平少少,我仲讀緊書
佢用開samsung
咁買返ipad啦。an機唔好買低階
咁好似iPad 2021係一個好選擇
好啦唔該
Tabs s7, Tabs s6 lite? 唔太大部,有支筆玩下,又可以揀鍵盤。
揀邊部就可以去試玩下先
我考慮下先唔該你。 最主要要襟用,好驚買完返嚟老母用一陣就lag又屌過
低階唔洗講,好快就會lag。
高階黎講,tab s7對標翻新版ipad pro 2018,塊lcd係TCL產,實測輸。Soc性能輸,更新年期輸(得翻2年vs 起碼仲有3年),apps量輸,你睇片咁spen唔關事
如果平平哋買到iPad Pro 2018都幾抵
真,電話我會偏向Android,但tablet真係Android 真係冇得同ipad鬥, 希望An12L可以拉返少少差距
想問下聯強貨同synergy有乜分别?
平板一向只揀apple 設計真係靚同方便
買左watch4。但唔知點解set極,收whatsapp時隻表都唔識響或震或pop up開screen。明明已set左可接收。

求救pls
平板設計部部都差唔多,都係長方形四條黑邊。
用埋套連背既素材同設計都睇唔到,真係同靚無咩關係
會唔會係本身電話通知setting問題?
想問fold3點先用到反向叉電?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞