Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
想問下s21+有冇邊隻mon貼用到指膜解鎖?定要去三叔既store配翻張貼?
有冇方法將brave啲bookmark同密碼直接匯入samsung browser?
間間都cut
hoda triskin 三星
thanks巴打
就黎s22,而家少左人出s21正常啦
s21u用耐左 影相用3倍個鏡對焦差左同慢左好多
係唔係正常
原來華為市佔咁撚高
我老母都用
一係就小米同其他大陸牌子
支那牌子以外好似無咩選擇
nokia?
如果S22無改善就會入返iPhone 13 pro
雙修
呢個Q&A建議置頂, 因為係周經嚟
貨都開始少

11月la各位 2月頭...中 一眨眼就過
S22/+/U phone production from 1st week of December. Colors by model:
S22 - Black, Green, Pink Gold, White
S22+- Black, Green, Pink Gold, White
S22U - Black, Dark Red, Green, White

綠..墨綠色
成日用1倍同3倍
watch 4 /classic網路上有人講話錶底玻璃會甩,糾結緊呢樣買唔買好

上年S20仲係延續到S10個升勢, 反而今年S21出咗之後個市佔就一直跌...連A52都救唔到...最後5K消費卷係幫咗Apple而唔係三星. 三星今年嘅S21系列真係失敗到1個點...
最後想講, 三星可唔可以真係有返啲志氣唔好成日跟Apple啲衰嘢...
大勢已去
雖然而家仲有推出手機
但係無論硬件定軟件上都冇其他公司咁進取
難怪你呢排會對三星咁失望, 因為今年S21真係太失敗唔單只個spec左cut右cut, 而且用落又lag明明上年S20仲順過iphone點知今年S21又lag返
Apple係無新意但基本功做返好先
Chip同software配合得好好,功耗好
三叔收得人咁貴但UX又唔係有明顯進步唯有睇埋下年Unpacked有咩驚喜
如果唔係就只好用住iPhone先
係抵死嘅 s20就係最好嘅時機,結果e990 同hm1搞死左s20系列,然後s21系列小修小補擠牙膏,888又奶野,自己倒米
之前用s10嘅見到s20個spec有明顯分別先多買
見s21只係少修少改,買咗s20系列又唔介意鏡頭有問題嘅會忍手唔買。
Apple都係擠牙膏,但起碼穩定啲先
而我就應該唔會轉會繼續用住S20+先反正我仲係好滿意部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞