Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
原來唔係N20U獨有,s21U呢度已見到有3部全黑壞Mon

三星機,個保養好重要!
終於認真為大mon搞下個os了
真係感動
希望遲啲會有多啲apps optimized for 大mon
例如仆街fb啲apps
就算用都應該未咁快
Google原生出都係下年年頭
但係就唔知三叔嘅做法會點樣
好似apple咁分開2個os定係都係當同一個
唔知會唔會tab s8率先預載(?)
係咪見到pixel都有
所以都唔想輸蝕
本身屋企冇電腦
人在銅鑼灣等緊整機

Backup嗰到點算?我試過整mon可以要求佢唔好factory reset,唔知今次得唔得

我攞條線吉落佢維修中心d demo電腦想開dex都冇反應
apple iOS同iPadOS基本上一樣的
呢句嘢應該係google問

三星早有了,暫時睇效果仲差唔多
自行決定

電話d資料咁重要,我就襯部機未壞哂前馬上過資料落PC,我上次換Mon,一如以往洗哂資料
Google confirmed that Android 12L’s features would be coming to the Galaxy Z Fold 3 in the not-too-distant future.
屌s21定等多幾個月屌s22好
睇你等唔等得
老閪都等 今年晶片短缺搞到跌價幅度細左咁多,我覺得唔抵
同埋今年始終個架構同指令集大換代,一樣嘅垃圾製程換左新架構點都會好啲嘅
有冇人知點清cache
ig嗰啲幾gb喺度 喺設定清完等於冇清
4000蚊內想買部工作用副機
唔想要s20fe
係咪得返水貨a52s揀
GW4 CLASSIC有更新

長按app 內容 有個儲存位置 入面有清除緩存
打落黎果D快速button
多左個咩淘寶識屏搜索
可以點整走佢?
三星對第四季度和 2022 年的業績持樂觀態度,但由於該市場的供應問題,無法估計芯片業務的業績。對於第四季度,該公司預計將報告更高的收益,“由於 2022 年推出新的 5G 智能手機所需的 SoC 和相關產品的供應增加。”

該公司預計,Galaxy S22 系列將成為其新年的第一個旗艦系列,其中 Galaxy S22、Galaxy S22+ 和 Galaxy S22 Ultra 將於 1 月開啟 2022 年。與此同時,投資者對該報告感到滿意,週三股價飆升 2.28%(或 1.45 美元)至 61.22 美元。

隻s22生性的 配置唔好縮水就得
s22ultra 鏡頭都縮水,s22點會唔閹
就係呢度 我清完 上一頁 再入返去 會又喺返度
行貨A52
想問下點解連左藍牙耳機電話黎個陣淨係震無鈴聲,電話同耳機都無聲
明明已經較到最大聲又無開震機/靜音mode
google file 去清

你邊款機 an11麻煩少少
A52s唔會出行貨架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞