Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
差唔多10年
想請問SAMSUNG個電池校正係幾時先需要做?
即係*#0228#果個野
咩咩重覆做三次

其實使用週期500次唔使就住就住用

萬年叉電15w 點似而家一上65w 120w
a52 s22起碼2月初
季度營收 73.98 兆韓元創單季新高!三星公布 2021 年第三季營運績效

資訊與行動通訊事業部第三季合併營收達 28.42 兆韓元,營業利潤為 3.36 兆韓元。

由於疫情影響緩解,整體市場需求較第二季增溫。儘管產業普遍受缺料影響,行動通訊事業部營收仍呈季度上揚。受惠於 Galaxy Z Fold3 與 Galaxy Z Flip3 等旗艦機種熱銷,以及更具吸引力的主流產品陣容,智慧型手機銷售量較第二季提升。穿戴裝置等生態圈產品表現亦維持強勢。雖然摺疊手機的行銷支出增加對獲利造成一定影響,第三季營業利益率仍實現雙位數成長。

進入第四季,在年底消費旺季帶動下,市場需求有望優於第三季,但缺料問題仍為隱憂。三星期盼 Galaxy Z Flip3 Bespoke 版本能進一步刺激高階產品買氣,並致力延續 Galaxy S 系列銷售動能,將營業利益率維持雙位數,同時將推出具競爭力的 5G 主流機種,積極搶攻換機商機,並推動穿戴裝置、個人電腦與平板等裝置生態圈產品的銷售續揚。

展望 2022 年,儘管疫情仍存在不確定性,智慧型手機和穿戴裝置市場仍有望持續成長。行動通訊事業部計畫透過 Galaxy Z Flip3 Bespoke 版本等產品,提供創新技術與差異化體驗,將摺疊機種推向主流,以鞏固三星高階市場龍頭地位,同時將強化 5G 主流產品陣容與裝置生態圈業務,為營運挹注穩健動能。
我46mm仲未有得update嘅 仲係10月9號個version
分size嘅咩

利申46mm classic4 bt
啊 我想講我係46mm LTE版
S20+ 究竟有咩芒貼好用
用過幾張啲邊位都係會有少少飛起
跟住就慢慢積塵再擴大
最後好易成張Q起
放棄左
裸跑先爽
Triskin / Hoda
點解flip/ fold 睇signal信息 個message大篇幅啲佢唔會show晒出嚟
無得撳顯示更多 搞到我睇唔到人哋轉發啲信息.... 有無方法解救
想買tab s7 (非plus 非FE)
但點解好似冇乜地方有貨
見百老滙 豐澤有 但成6k一部 cls
之前睇應該4k一部
9月尾時問衞迅都有現貨
6+128
8+256
我係揾wifi s7
我見6+128同8+256都係應4k頭同4k尾?
thanks!
我都係 係舊電同指紋差少少
咁就要等...可能一個星期
發覺個指紋要重新再scan過先會準返
一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞