Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔明屎為點解仲可以keep到咁多?
請問有冇人知畫面個兩個框點整走佢
重開機都仲有
其實而家手機市場對spec嘅要求冇十年前咁高
一般人好難用盡成部機
至少過百gb 容量都要幾年先用爆
我身邊都有fd由屎為轉iphone13
我對上果部iPhone仲係64GB
人多
唔係個個人要求部機有好高spec
簡簡單單一部手機千幾蚊就得
反正Google pay佢哋唔會用
貼圖嚟睇下
如果計香港,唔計個design齋係佢售後要攪死個brand,班cs同engineer又廢又hea,你上去整機好似原罪咁要同佢battle
屎為無俾美國制裁嘅話,三叔都好危

之前屋企人用P30系列真心唔係差
可惜係支brand
制裁左三叔都係危 支為啲市佔比屌米,蘋果同bbk食曬,今年得三叔一家市佔倒退
三叔好似係判比中原做?
以為冇咗LG,三星市佔會高啲
岩先cap圖點知張cap圖係show唔到
用第二部機影

個框可以移去左邊同右邊

熄咗個one hand operation佢
大中細杯 迫人買大 高配置落哂在 大杯
我都唔sure,之前屋企人拎部S21U上去整整到一肚氣,影相問題check,又話有其他用家有同樣問題

點知check成兩個幾星期最後話泡菜engineer confirm部機軟硬件都無事,仲話你compliant答案都係一樣,都唔知係乜service

依家唯有消委會見,所以買三叔機真係望佢唔好壞
軟件都食屎啦,oneui 2.5之前真係全盛期,要乜有乜。
Oneui3開始,支那ui同iOS都有大突破,三叔要到oneui4先跟到啲feature
本身都冇開過one hand oprration
岩先開左再熄+重開機 都係唔得
設定 > 顯示 > 側屏幕面板 > 關
越南廠影響大
得左,唔該哂連登精神病院同阿希BB呀爸

冇啦啦開左呢個功能 嚇死我以為新機咁快出事
得左,唔該哂連登精神病院同阿希BB巴打

冇啦啦開左呢個功能 嚇死我以為新機咁快出事
咩機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞