Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
請問WATCH4 40MM係咪可以BLUETOOTH CONNECTED 下接聽電話?
check左唔係行,好彩
但係又用到八達通,好奇怪
好彩唔係行???
好彩無買,二手嚟,叫佢sd張單嚟睇咩Grand digital
用到八達通有咩奇,水貨機硬件同香港一樣既話刷個香港rom咪用到
想請問S21U, 可唔可以開住samsung keyboard 個word suggestion但係就熄左 word learning ?唔想佢成日記住我打過啲username, mail 之類
adhell係咪放唔到係安全資料夾/shelter入面?
即係要將個安心出行放係main account度先管到?
用到八達通好可能係大陸/台灣相同model flash港版ROM

港行盒入面會有一張Smart Octopus promotion leaftlet
同Quick Start Guide有Hong Kong細字
有冇勤達/Synergy貼紙只係出貨到電訊商+大鋪同細鋪嘅分別

電訊商+大鋪之外買一定要有勤達/Synergy貼紙貼上單同chop鋪頭印先有官方保養
連八達通app, nfc都讀唔到普通八達通卡??

galaxy watch 4 update
謝.
請問電捱唔捱到兩日?
夜晚唔測睡眠&連手機都還可以
預咗一日一充好啲
想問問buds pro仲有冇發炎問題
用咁耐都無事
我classic 46mm 開睡眠檢測一晚都係跌2%,用到兩日

知唔知香港邊到有得買保護貼貼呢個位?
已經跌花左
bro你部機問題好嚴重

個人接受唔到個Mon咁
咁平因住係先達貨 最好買啲跟埋單 對埋imei
用原廠貼啦 朗豪坊痴150 要打電話去訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞