Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
登記指紋嘅時候要用你而家張貼登記

換唔同嘅mon貼,要重新登記指紋先會準㗎
secure folder 入面keyboard用唔到samsung pass, 有冇人有同樣情況?
就咁安資夾都已經難替代
都唔知An機有咩其他牌子好用了,搞到有啲想轉會。。
佢咁嘅服務真係逼人做閪客。

日頭用都見到了,之前係要暗啲先明顯

啱啱見到張單咁寫,好鬼
個鏡頭圈咁明顯出事都叫唔係硬件問題
開佢波
plus電好啲 其他冇乜分別 買國際版小心買到exynos 個價又唔係爭得遠緊係買港版
s21u同s21 主鏡日頭影12mp 99%冇分別 夜晚ultra好少少 ultra只係贏zoom嘅能力
CLS
咁都唔整?
N20U造工明顯差過S20
有啲懷疑係咪同第一代ltpo有關
用左S20+ 幾日 係好用
除左個垃圾指紋解鎖 根本解唔到

而且 張MON貼又話乜鳩UV膠水先痴到 但幾日已經中間有泡泡 每幾個鐘就好似樹枝咁 向外Y字型 生dd
其實好簡單
唔使5分鐘搞完
細鋪買?
https://www.shkad.com.hk/ check 下imei先
再睇下個盒有冇勤達/Synergy貼紙先
兩樣都冇三叔就唔會受保
我本身用note20u都轉左s21
明顯個mon靚好多
我有galaxy watch 同buds
平時又用開dex
轉會應該唔諗
用uv玻璃貼指紋係好撚難解, 用原裝或者膠膜
成個體驗會完全唔同
uv 玻璃貼有冇得就咁搣
個時聽到佢話有d客係返黎搵鋪換mon貼

宜家samsung鋪仲有冇原裝貼賣同埋samsung鋪 係咪唔包痴
有, 好易搣, 同埋你要睇下上面個聽筒位同右手邊d制有冇腸水潰, 可能痴嗰時手勢唔好會流左落去, 我試過

三星唔知依家仲有冇得賣原廠貼, 但我之前上去整機嗰時仲有
膠水準
膠水潰
台水來的

無 octopus
但3千頭真心抵𨳒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞