Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
不過聽講而家Apple嘅CS都比以前差咗唔少
可能香港而家個社會環境實在太差, 快樂指數實在太低.
其實物質生活係好睇重件產品本身
如果你學到Apple咁嘅功力,CS差啲可能唔多人care

三叔最大問題係感覺好亂,出貨維修都係
要認真改善下,先值得大家支持
記低佢個名,send email去samsung hk 同 samsung 總部 屌鳩佢
S10戰未來
鬼叫佢外判咩,外判既點會同你服侍個客
佢冇直接服務過我,應該都唔會理我
岩岩決左由Apple 加盟到Samsung,
會出多部Z Fold 3 玩雙修,
有咩要留意?
買部iPhone 13 做後備機
搭載驍龍898 曼哈頓1080p 210fps 多核可達3900

算不算好
咁撚大鑊,好唔掂咩?
https://youtu.be/13_1aqg4SIc

btw等d用緊嘅答你
要影相好啲嘅就唔好買,2x 成像麻麻
其實點解啲廠喺貴價機都只係畀得 2x 咁閪,新嗰部 Xperia PRO-I 又係
準備由8plus 轉 S21 Ultra 12GB RAM同 16GB 係唔係真係好大分別?
無咩分別,12可以比你保持開啟3個app,16就keep到15個。 我覺得8同12分別會大啲
諗緊買A52s水定等A53,但係A53 spec都未有,好難決定
所有android主流都跌
12 keep 3個 16 keep 15個 !?
手指粗過頭 16gb ram可以保持開啟5個app
問多兩樣問題
三星係唔係有個app 可以將iphone 啲資料完美過落三星
同埋S pen 建唔建議買?
Smartswitch囉
Spen唔洗買,唔係內置太麻煩,實際上都唔係成日用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞