Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
個底咪又係hm3

我見gn系列其實都可以上1億

在 ISOCELL GN5 的 5000 萬個像素中,每一個像素都具有兩個光電二極管。通過一億個光電二極管,ISOCELL GN5 可以生成 100MP 照片,展現令人驚嘆的細節。

利申 唔識
有無測試? 最緊要實際慳到幾多先
Hp1 係1\1.22"
Hm3係1\1.33"
睇部plus 物理1080 但電細200 + ltps
再望下ultra 剩幾多電
https://youtu.be/4JpyHWFM264?t=1449
咁個mon又細左嘅姐

播片無記錯係60fps? ltpo應該無影響
想請問咁多位用三星手機 個個鏡頭位sensor成日自己著咗 我一哄隻手塊面埋去個sensor位就自動幫我黑mon 有無方法解決
屌你S22又閹sd card slot
無架啦sd卡 連埋ufs卡同埋呀jack一齊入土為安
個0.1
m11比m10嘅降功耗影響仲大
冇留意開 唔知佢係咪60hz
但係Plus就真係有需要2K
你係打斜少0.1吋wo,你咁講其實個200mah(over 5000mah)差距其實都唔係好大姐
同埋發光物料唔同,咁佢地50%亮度下嘅nits其實都會唔同 m11係同亮度下功耗少啲,但你兩部機每一格嘅絕對亮度肯定唔同啦

我睇左gsmarena 關於iphone 13 pro max嘅測試,佢地話影片播放係用60fps播放,未能確定13 pro max係用幾多hz播。 但咁樣就應該可以肯定s21u同s21+嘅影片測試都係60hz了
同埋我無記錯的話,屏幕亮度同功耗係exponential咁上 越低亮度下你塊mon本身嘅發光效率影響幅度就越低,係高亮度先會差距越黎越大,例如係室外睇片
無2k真係離譜
噉當初整 UFS 嘅 micro SD 卡整嚟做乜
我情願唔要雙SIM, 比番micro SD
不過SAMSUNG要行APPLE果套冇計
整黎托柒 比galaxybook用,問題係pc根本都無人買
岩先搵S21 plus battery test
堆片結果條條都唔同
今年5nm堆U體質差異大
所以咁反推唔會答到你因為1080而實際慳到幾多
但就一定唔係物理2k變1080p個皮

我結合認知 就buy花生個條多d
個電量差異明顯 我就大部分都歸功比1080mon
又買咗對buds pro銀
Buds 2 pro都就出,你而家黎汁buds pro
$600點解唔執
耳得一對,你又唔係無buds pro 重點個降噪唔係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞