Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
好多時換新既電子野唔係必需 但真係要換建議都係有新買新 唔急咪等下 急咪買
我開頭都係咁諗上得多連登
睇睇下就買咗成日out budget
又可以咁諗 換住黎過渡先又得
我建議平時長開120hz,睇片就用2K
N20U用緊LTPO Oled,中度用可以頂到一日

枝spen你鐘意用嚟掃mon都可以
寫Notes一流

S865+ SoC夠打機用架喇
多數得,之前等咗2hr
會洗機
中獎係指觸控同delay?仲有冇其他?
NFC
新機有貨就多數幾個鐘都有得攞
呢樣真係超麻煩,每次洗完機都要set幾日
OneUI啲setting又多
去之前smart switch backup哂上電腦/type c 手指
印象中note 3支筆都係用唔到黎打機🤣
N20U 個支講到勁咁多,巴打有冇用黎試打機?
有保養洗唔洗錢?
唔洗,保養包自然損耗
你話唔知點解倒水就可以了
佢會唔會check電池健康度先決定比唔比你換?
唔會
謝,想問下如連電腦,三星有乜software,好似iphone咁用iTunes backup咁方便?
link to windows
可能駁唔到iphone 唔係都想換
唔得,galaxy watch 4唔支援iOS
我知呀 我以前用過gear s3
真係幾好 個時iphone 都仲可以歐講電話睇通知(無得覆,不過好閒) 係揀唔到歌只可以播playlist

點知而家得返android
所以都係用apple watch 算

gear s3粒電真係好癡線
Smartswitch有電腦版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞