Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
個支那app 應該唔係nfc bor
不過我試試先 thanks
google左 個支那app真係有nfc 岩岩裝番2個app暫時無事 BTW 有冇mon貼推介 換左張玻璃貼之後個指紋用唔到
The erasers of One UI 3.1 and One UI 4 adopt different processing strategies, and the latter is more advanced.
s20+
啱啱棄左12 pro用返三叔
上一部S8,今次換左S21
改左做乜名?分身又乜名?唔該
我上一部機係s20+,佢本身個指紋解鎖特別弱,我已經冇用Mon貼,呢個係呢部機缺點

到轉Note20U,指紋都係未如理想,但已好過s20+,最近被逼由android 10 up上11 (換mon),發覺an 11同10都好接近,冇乜特別唔同,係指紋解鎖略有改善
如果並非必定要細機,比多d買N20U用住先,等S22U出時trade 走

如唔想換得密,就N20U過保前先trade走或買samsung care
撚狗藍們

同埋

見字打飛機 #375454
唔該
痴線 仲弱過我舊s8+

s8+ 指紋擺機背 好用好多
而且唔係mon 可能detect 仲好過宜家s20
開mon都算
用銀行app 用唔到指紋好撚煩
S20+ 續航力好似麻麻(GSMArena 87h 120Hz),又冇3.5mm,我就唔考慮

一係博A52s台水,一係等下代(A53?)算
s20同note20u都係第一代ultra sonic 係雞d
Google出左android 12 L,專門比fold同tab用 睇黎pixel fold不遠了
各位巴打幫幫手,我部S21U今朝起身突然間個mon著唔到,但係鬧鐘響我又可以係個mon到劃一劃熄左佢,同埋我試手勢佢又有觸控回饋,有冇辦法而家著到Mon
但fold 3 oneui4會唔會用先
上網登記完之後,通常幾多日先收到確認信嫁?
想請教下

Samsung pay張八達通如果link up左停車場啲拍卡機
如果轉機會唔會有影響?
+1
今日無啦啦又正常返
壞左mon,冇壞底版,應該仲可以用type c 接電腦,同時用手指襟指紋解鎖位解鎖

1)馬上過手機資料去電腦

2)去朗豪坊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞