Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
想入部平板睇片睇漫畫,平時用開幾隻apk apps所以唔會考慮ios,請問依家先入tab s7 fe或s7會唔會太遲,好似s8又就出?
而家s7都好似冇乜貨 唔爭在等埋s8
謝回,但s8唔會用888掛,因為連898都未佈。原本想用手機連隻舊LCD睇片,但隻27"得hdmi 1.4同dp 1.2,又好雞肋,搵吓搵吓料不如買部tablet算。
仲想問其實睇片係咪應該有大買大? 同埋6gb同8gb用落會唔會feel到分別?
跟apple 唔俾charger 同耳機都算,S21 cut spec cut到

我寧願佢賣貴啲,跟足S20個spec,S888有鬼用
呢一刻換機係咪好傻?好似1月有發布咁
賣呢個價錢用手機chip係爭少少
有需要咪換
A52s都叫重。。

利申:用緊LG V10重你少少
想問下買水貨galaxy watch 4
有冇啲function係行貨用到
水貨用唔到?
S7 152g
S10 157g
A52s 189g
咁真係重唔少嘅
岩岩先發覺fold 3有更新
啲機越整越重
買左啦 巴打們 有冇咩殼介紹 現場專門店冇貨賣想買都冇得買
Spigen Tough Armor
係唔係信和先有 定係 ?
好心急,唔知聽日有無機到
慢大概10秒-20秒

可接受
@@ bro,你有冇試過強制停左個Google應用程式,部s21u開app會唔會冇左窒機果一下?

記得今年android機有半日集體出事彈畫面,要手動停左個Google app,後黎發覺停左佢,部機會再順d

我又唔用語音輸入法,所以而家例牌停左佢
正!最愛方機,型!

note就是要夠方正s22u
adhell復活咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞