Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
幾個月換
只要你忍到唔換
如果唔係888,我都應該2年換 而家焗住3年
如果每年都好似s20去s21呢啲擠牙膏式升級,忍多幾年都得
我發覺S21相機白平衡偏冷
室內影相近乎成日overexposed
我雙修an 機用緊note10+
除左無120hz
其他都好滿意
無咩投訴
電都襟
唔撚識壞
我一出就買架啦
都真係無咩話lag
metoo 算係神機
我諗用note20ultra 既先唔使換
120有
電都好似襟.相機又唔差
不過我自己就好少用筆
所以其實想出s21u
但部iphone8plus 收爐先 就換iphone13pro max
同樣諗法 等iphone冇轉type-c今年仲係會唔落手
用緊S20+預咗戰5年以上
無可能
冇software update=廢咗
何況你唔會忍到手
頭3年有更新吖嘛, 之後換電再戰多2年
不過忍唔到手就真嘅
後悔無留低部S20+
S20+實在太正就算將來換機都唔會放
Galaxy Watch 4 classic 更新完 電好似好多左好多
真,第一代120hz
Maybe最後一部非Ultra曲mon機
但N20U 個120hz 又唔可以同時用最高質素個解像度
因為呢點考慮緊 , 有途徑買行貨$6498 ,算唔算抵?
唔可以同時2K 120hz
但睇你對解像度高唔高敏感度,接受到都ok
暫時見到會有mon黑咗&cut out漏光
(不過係好少數用家有事)
弱弱一問
唔可以同時2K 120Hz
咁係咪即刻睇片/劇時用2k
打機上網用120hz ?
冇玩啲需求大效能既game ,
淨係轉珠,睇下漫畫,Netflix,youtube,工作多要覆email,
N20U係咪都足夠用&電量捱到? 雖然office可以差電🤣
支筆對工作上應該有幫助,而定用iPhone 有時mark野時手指太粗會好唔方便
順便問埋有冇用家有玩轉珠game ? 支筆可唔可以用埋黎轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞