Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
新型號都縮 機身限制組件大細

22 22+ 薄到7.8mm 22u應該厚機身
fold3
S22+, the dimensions come in at 157.4 x 75.8 x 7.6mm.

the Galaxy S21+ which measured 161.5 x 75.6 x 7.8 mm.
試下 search google file

an11 要adb command入 recovery mode麻煩
22機身都縮水 6.2 縮到6.06 6.7到6.55
依半年內電腦壞左冇backup過
有冇巴打知dex係咪一拮條線就開到?電話駛唔駛解鎖?我唔肯定個指紋解鎖work唔work,佢係有觸控回饋
backup咗
restore返喺同一部機都用得返
我相信只要係同no就算轉機都可以
uninstall淘寶
想問下襟編輯側屏幕會出現應用程式不斷停止運作可以點搞 部機啱啱先今日新買 s20 plus
買部咁舊嘅機做咩
唔知佢有冇辦法screen mirroring,我而家係唔知佢㩒左指紋有冇解鎖
咁先係路,ultra成撚日黑白灰睇到厭
想請問下有無人知道部電話出現bad$string係咩原因??
前日更新完android關唔關事?
定係中左毒
擺係到突然間彈出來 一解鎖就唔見左
部電話係S21U
麻煩哂咁多位巴打
點解仲未有buds pro 2嘅消息
s22u直接代替 note 21空位
變相 s22 +( pro) 係咪算最高階
留住子彈出s22 la
S10+最靚
唔該巴打
最後更新到最新版就解決左個問題了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞