[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(12)暨交流區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
9衝左$105 2021 Paperwhite, 但唔知集運成唔成功
1180 好貴喎
就係而家廣告版$105,無理由話1180 都ok 呀嘛
我買左新pw 5 6.8吋 shipped
今年性價比最高的 就係us$104 kindle paperwhite 5
如果美亞買唔到,可以試下加拿大,KPW5,8G,純睇書足夠,我下左單,加幣115,加埋稅130,800幾港紙,buyandship可以收貨
https://www.amazon.ca/gp/product/B08N36XNTT/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
師兄幾時買? 我星期六買仲未ship
Thanks,呢個好似仲要冇Ads
無留意有無廣告,我一向當廣告係換下封面,我曾經試過無意中整走左個廣告,仲要再整返出來
真係想無廣告又唔想上美亞網上搵人搞,可以用中國帳號進入直情有取消廣告設定
順便提提buyandship集運加拿大倉係逢星期三才出庫一次,要多等幾日,呢個係無美國倉方便
唔該晒師兄
有冇人訂咗最平kindle 167 ppi
想知睇繁體字會唔會起格
上網睇youtube評測英文字就好似冇
Thanks 巴打
買都買新果部pw5
你睇下其他牌子 就知kindle 平靚正
係已經買左
有冇買佢個VIP?
kindle唔洗 但kobo買左一個月 不停download
push
但amazon出貨要等到年尾
轉運到香港都差唔多新年
有無readmoo用家?
有兩組discount code - 買滿TWD500 減 TWD100
雖然唔係好平/好抵 但如果有需要既就拎去用啦

只求用完講返聲 唔該哂
黑色唔好咩我都係買黑色
如果你係網購可以退訂,再買過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞